Kaart

8730 Beernem Huis Te Koop

* Verkoop beneden de vraagprijs *
Grijp je kans, commercieel pand met woning te koop. Dit commerciële pand is een uitgelezen kans om je onderneming te laten groeien. Er is volop parkeergelegenheid en de locatie is optimaal. Ook zeer geschikt voor vrije beroepen. De winkelruimte biedt tal van mogelijkheden, veel ruimte en een ideale indeling. Je vindt er ook een klantentoilet, een kantoor- en privéruimte. Er is een snelle verbinding met Brugge en nabij verschillende accomodaties. Ligt dicht bij het fietspad tussen Brugge en Gent. Het pand geniet van goede zichtbaarheid maar heeft geen hinder van verkeersdrukte door de ligging achter de parking.

De woning is gevestigd op de eerste verdieping en geeft een loft-gevoel. Via de nachthal bereik je aan de linkerkant een gastentoilet en aan de rechterkant een bergruimte. Verder kom je in een ruime woonkamer met open keuken. Daarnaast vind je de badkamer met toilet, wastafel, douche en ligbad. Een ruime dressing is ook ter beschikking. De royale slaapkamer heeft ingebouwde kasten. Ga je de trap op, dan kom je bij een tweede, knusse slaapkamer met kastruimte. De derde slaapkamer is licht en heeft ingebouwde kasten.
Geniet je graag van de buitenlucht, dan kun je terecht in de ruime tuin met terras voor een heerlijke cocktail!

Geïnteresseerd? Maak gerust een afspraak voor bezichtiging via het nummer 09 225 50 50.
EPC commercieel pand: C-Label

* Een vraagprijs is een minimumprijs die de verkoper stelt. Alleen biedingen (in gesloten envelop) boven deze prijs worden aan de verkoper voorgelegd, die het bod al dan niet kan accepteren.

* * *

* Verkoop onder instelprijs*
Buitenkans, handelspand met woonst te koop.
Dit handelspand is een unieke kans om jouw zaak uit te bouwen. Meer dan genoeg parking aanwezig en optimaal gelegen. Ook ideaal voor vrije beroepen. De winkelruimte voorziet zich van veel mogelijkheden, veel ruimte en de ideale indeling. Ook is er een gastentoilet, een bureau- en privéruimte aanwezig. Snelle verbindingsweg naar Brugge en vlakbij verscheidene accommodatie mogelijkheden. Vlakbij de fietsroute Brugge- Gent. De vele voordelen qua zichtbaarheid stromen door naar het voordeel dat je helemaal geen last hebt van de drukte op de weg doordat het pand zich achter de parking begeeft.

De woonst bevindt zich op het eerste verdiep, hier krijg je een echt 'loftgevoel'. Je komt binnen in de nachthal waar je op je linkerzijde een gastentoilet en aan de rechterzijde een bergruimte kan vinden. Wanneer je verder gaat kom je binnen in een ruime leefruimte met open keuken. Verder heb je de badkamer met toilet, lavabo, douche en ligbad. Ook is er een ruime dressing aanwezig. De ruime slaapkamer voorziet zich ook van een aantal inbouwkasten. Wanneer je de trap omhoog gaat vind je een gezellige tweede slaapkamer met kastruimte. De derde slaapkamer is ook voorzien van veel lichtinval en ingebouwde kasten.
Wanneer men graag geniet van een beetje buitenlucht, kan je in de ruime tuin met terras genieten van een lekkere cocktail!

Interesse? Plan gerust een bezoek in via het nummer 09 225 50 50.
EPC handelspand: C-Label

* Een instelprijs is een minimumprijs die de verkoper vooropstelt. Enkel biedingen (onder gesloten omslag) hoger dan deze prijs worden voorgelegd aan de verkoper, die het bod al dan niet kan aanvaarden.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 550.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1989
Referentie
A8R7YHYO2DR5
Makelaar Code
3507586
EPC Waarde
204 kWh/m2
EPC Label
C
EPC Certificaat
2023039-0002833018-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Bouw vergund
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Ja
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Niet overstromingsgevoelig
Prijs Geschiedenis
19 Jun 2023
€550.000 / I-moov
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com