Home Te Koop Huis 8730 Beernem
Jean De Lanierlaan 5
Kaart

Jean De Lanierlaan 5

8730 Beernem Huis Te Koop
120 m² wonen
762 m² perceel
2 slaapkamers

Deze charmante gelijkvloerse woning, met twee slaapkamers en garage, kan van jou zijn. Het huis is gelegen in de rustige omgeving van St-Joris. Hoewel het is gehuld in een serene sfeer biedt het je toch geweldige bereikbaarheid, onder meer dankzij de vlotte busverbinding naar het station op slechts enkele passen van je voordeur. Ook de oprit naar de E40 ligt op enkele minuten afstand.

De woning heeft tal van troeven, te beginnen met de diepe oprit die leidt naar de aparte garage. Binnen kom je terecht in de inkomhal, die toegang geeft tot de twee slaapkamers. De ruime, lichtovergoten woonruimte, uitgerust met een mazoutkachel, vloeit naadloos over in de aangelegen keuken. Daarnaast is er een aparte wasplaats en is de badkamer centraal gelegen. Hoewel het huis toe is aan renovatie, biedt dit enorm veel potentieel.

Een zuidwestelijk georiënteerde tuin, die beschikt over een groot bijgebouw/garage (36m2 - drijfkracht), omringt de woning. Ook is er een tuinhuis aanwezig. Er zijn twee regenwateropvangtanks van 1200 liter elk.

Het huis heeft een energielabel F. Als nieuwe eigenaar moet je binnen vijf jaar de woning renoveren naar minstens energielabel D. Dit brengt echter een financieel voordeel met zich mee, namelijk verlaagde registratierechten bij een ingrijpende energetische renovatie of sloop en herbouw van de enige eigen woning. Meer informatie hierover kan je vinden op de website van de Vlaamse Overheid.

Neem voor meer informatie of een vrijblijvende bezichtiging contact op met Jolien of Louise via 050703435.

* * *

Jean De Lanierlaan 5 - 8730 Beernem - Gelijkvloerse woning met 2 slaapkamers, garage en ZW georiënteerde tuin.

Gelegen in een rustige straat in het gemoedelijke St-Joris, doch met goede bereikbaarheid. Op het einde van de straat een vlotte busverbinding naar het station. Op enkele minuten van de oprit van de E40.

Indeling:
Diepe oprit naar aparte garage
Inkom, toegang tot de 2 slaapkamers, ruime lichtrijke leefruimte met mazoutkachel, aanpalend vinden we de keuken met aparte wasplaats, de badkamer is centraal gelegen. Dit huis dient gerenoveerd te worden.

Zuid-west gerichte tuin met een groot/hoog bijgebouw/garage (36m2 - drijfkracht) en tuinhuis.

Pluspunten:
2 x 1200l regenwater

De woning heeft een EPC-waarde energielabel F, de renovatie verplichting is hier van toepassing (binnen de 5jaar naar label D).

Wat je zeker moet weten: * verlaagde registratierechten *
Bij een ingrijpende energetische renovatie of sloop en herbouw van de enige eigen woning betaalt u nog maar 1 procent registratiebelasting.
Meer info op: ... https://www.vlaanderen.be/het-verkooprecht-bij-de-aankoop-van-de-enige-eigen-woning/aanvullend-verlaagd-tarief-voor-de-aankoop-van-de-enige-eigen-woning-met-verbintenis-tot-ingrijpende-energetische-renovatie

Voor meer info bel 050703435 (Jolien/Louise) Lees meer Verberg

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 249.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1961
Grond oppervlakte
762 m2
Bewoonbare oppervlakte
120 m2
Referentie
52JU5UENARUN
Makelaar Code
TK/3893
EPC Waarde
1063 kWh/m2
EPC Label
F
EPC Certificaat
20220728-0002647308-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
25 Mar 2024
€249.000 / Vastgoed Wanneyn
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com