Home Huis 8730 Beernem
Eikenstraat 3
Kaart

Eikenstraat 3

8730 Beernem Huis
3 slaapkamers
€399.000

Op zoek naar een woning met potentieel om te renoveren? Ontdek deze charmante, op te knappen woning, die uitblinkt door zijn lichte en ruime leefruimte. De garage en de grote zolder bieden veel mogelijkheden en maken deze woning uniek.

Bij binnenkomst verwelkomt de hal u en leidt u naar de lichtgevende woonkamer, van waaruit u een prachtig uitzicht heeft op de tuin. De ingerichte keuken is praktisch en heeft een directe verbinding met de kelder en wasruimte. De nachthal is ruim en biedt toegang tot de slaapkamers, badkamer en garage, die een achterdeur heeft die naar de tuin en het terras leidt.

Maar er is meer! De grote zolder alleen al maakt deze woning zeer aantrekkelijk - denk aan extra slaapkamers of misschien een speelkamer voor de kinderen.

Buiten geniet u van een zuidelijk georiënteerde tuin die goed onderhouden is en een oppervlakte van 703 vierkante meter beslaat. Naast een handig tuinhuis, heeft de woning ook een ruime oprit die naar de garage leidt.

Houd er rekening mee dat stedenbouwkundige informatie nog in aanvraag is. Wij staan open voor prijsdiscussies. Mis deze kans niet om uw droomwoning te creëren! SEO tags: opknapper, lichte leefruimte, garage, grote zolder, extra slaapkamers mogelijk, ingerichte keuken, tuin met tuinhuis, prijs bespreekbaar.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Eikenstraat 3 - 8730 Beernem - Op te knappen CHARMANTE WONING met RUIME LICHTRIJKE leefruimte, garage en GROOT ZOLDERVERDIEP met MOGELIJKHEDEN. Indeling: inkomhal, ruime lichtrijke leefruimte met zicht op de tuin. Ingerichte keuken met aansluitend de kelder en wasplaats. Ruime nachthal met toegang naar de slaapkamers, badkamer en garage met achterdeur naar de tuin en terras. Verder is er nog een GROOT ZOLDERVERDIEP ( EXTRA SLAAPKAMERS MOGELIJK ). Buiten: Goed onderhouden zuid gerichte tuin met een oppervlakte van 703 m², tuinhuis en ruime oprit naar garage. - Stedenbouwkundige inl. in aanvraag. Kortom een prachtige eigendom op een mooi perceel met veel mogelijkheden op centrale ligging, dicht bij het station, E40 en winkels .... - Stendenbouwkundige inl. in aanvraag - Elk redelijk bod wordt voorgelegd aan de eigenaars, die al dan niet kunnen ingaan op dit voorstel - Contacteer ons om uw bezoek in te plannen! 050 550 750

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 399.000
Algemeen
Type
Huis
Referentie
05RWB4T-USFC
Makelaar Code
2060/PERSPECTIEF@BEERNEM
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Nee
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Ja
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Niet overstromingsgevoelig
Prijs Geschiedenis
26 Mar 2024
€399.000 / Perspectief vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com