Home Te Koop Huis 8730 Beernem
Lattenklieversstraat 94
Kaart

Lattenklieversstraat 94

8730 Beernem Huis Te Koop
278 m² wonen
1008 m² perceel
4 slaapkamers

Ontdek deze prachtig onderhouden, ruime villa op een centrale locatie in Sint-Joris Beernem. Met maar liefst 278m2 aan bewoonbare oppervlakte is deze woning ideaal voor gezinnen, professionals en iedereen die ruimte en comfort waardeert. De villa beschikt over een garage en carport, en het pand wordt omringd door een uitgestrekte, private tuin.

Bij binnenkomst verwelkomt de lichte inkomhal je meteen. Hier vind je een toilet en heb je toegang tot zowel het privégedeelte van de woning als een aparte toegang naar de praktijk- of kantoorruimte. De woonkamer is sfeervol afgewerkt met een ingebouwde gashaard en biedt een prachtig panoramisch uitzicht op de tuin. De keuken is uitgerust met een werkblad in natuursteen en sluit aan op een handige berging en ruime inpandige garage. Een bonus is de droge, ruime wijnkelder.

De bovenverdieping telt drie zeer ruime slaapkamers. Daarnaast is er een vierde, kleinere kamer die kan worden gebruikt als dressing of bureauruimte. De benedenverdieping is afgewerkt met hoogwaardige aluminium ramen voorzien van zonnescreens, terwijl er boven rolluiken te vinden zijn.

Het pand is flexibel in gebruik en biedt ook de mogelijkheid voor een zorg- of kangoeroewoning, of een extra vierde slaapkamer. Het pand heeft eveneens een aparte toegang tot de kantoorruimte, die goed zichtbaar is vanaf de straat.

Qua bereikbaarheid zit je hier ook goed, met een vlotte verbinding naar de E40 richting Gent of Brugge-Oostende. Deze unieke woning is te koop uit de hand en bezichtigingen zijn mogelijk na afspraak. Makelaars worden vriendelijk verzocht zich te onthouden.

* * *

Lattenklieversstraat 94 - 8730 Beernem - Centraal gelegen zeer goed onderhouden ruime villa, gebouwd in 2004 ( 278m2 bewoonbare oppervlakte) in het centrum van Sint-Joris Beernem met garage en carport. Ruime tuin met veel privacy. Ruim tuinhuis.
Beneden komt u binnen in de lichtrijke inkomhall met WC. De inkomhall geeft toegang tot het privé-gedeelte en er is ook een afzonderlijke toegang tot praktijk of kantoorruimte of eventueel in te richten als 5 de slaapkamer op gelijkvloers.
De woonkamer is voorzien van ingebouwde gashaard met weids uitzicht op de tuin. Ruime keuken met natuursteen werkblad. Vanuit de keuken kan u de berging en ruime inpandige garage bereiken met aansluitend douchekamer. Er is een droge ruime wijnkelder aanwezig.
Op de bovenverdieping bevinden zich 3 zeer ruime slaapkamers waarvan 1 met inbouwkasten. Een kleinere extra 4-de kamer kan dienst doen als dressing of bureelruimte of extra kinderkamer.
Hoogkwalitatieve Alu-ramen met zonnescreens op de benedenverdieping en rolluiken boven.
Bijkomend heeft de kantoorruimte een afzonderlijke toegang met goede zichtbaarheid vanaf de straat.
Ook mogelijkheid voor zorg of kangoeroe-woning.
Vlotte verbinding E40 richting Gent of richting Brugge-Oostende.
Uit de hand te koop. Maak gerust een afspraak voor een bezoekje!
Immo-kantoren gelieve zich te onthouden.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 629.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2004
Grond oppervlakte
1008 m2
Bewoonbare oppervlakte
278 m2
Referentie
YHG1PRKNLLB7
EPC Waarde
161 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
20220711-000263919 RES-1
Prijs Geschiedenis
26 Mar 2024
€629.000 / Particulier
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com