Home Te Koop Huis 8730 Beernem
Weldadigheidstraat 46



immo Kaart

Weldadigheidstraat 46, 8730 Beernem

Huis Te Koop in Beernem
294 m² wonen
1075 m² perceel
4 slaapkamers

Weldadigheidstraat 46 - 8730 Beernem - KIJKDAG 20/04 10u-12u: Maak snel uw afspraak!

Deze exclusieve villa in Beernem is een open bebouwing met een ruime tuin, terras en garage. Het huis telt maar liefst 4 slaapkamers en is gebouwd in 1985 op een perceel van 1.075m2. De ligging van de woning is ideaal, met winkels, scholen en openbaar vervoer in de buurt. Bovendien is het een rustige en groene omgeving en is de woning gelegen op het einde van een doodlopende straat.

Indeling:
Binnenkomen doen we in de ruime en lichtrijke inkomhal. Deze is centraal gelegen in de woning en verbindt de verschillende ruimten met elkaar. Als eerste is er een apart gastentoilet met vervolgens de gelijkvloerse slaapkamer. Dit was voordien een praktijkruimte dus kan ook als praktijk of bureau dienst doen. Verder is de leefruimte met eetplaats en zithoek gelegen. De zithoek is een stuk lager gelegen waardoor het heerlijk terugtrekken is in de cocon met zicht op de open haard. De eetplaats biedt voldoende ruimte voor een grote eetplaats en staat in verbinding met het zongerichte terras, ... toegankelijk via het grote schuifraam. Vervolgens komen we in de keuken binnen, die werd uitgerust met alle hedendaagse toestellen: ingebouwde vaatwas, ingebouwde microgolfoven en oven, kookplaat, dampkam, dubbele spoelbak, ingebouwde frigo... Palend aan de keuken is de praktische berging en wasplaats gelegen. Deze geeft dan terug toegang tot de garage, die werd voorzien van ingebouwde kasten. Vanuit de wasplaats kan men via de achterdeur ook de tuin bereiken. De tuin loopt rondom de woning, waardoor het op elk moment genieten is van de zon. Daarnaast is er een zeer ruime oprit met voldoende parkeergelegenheid.

Kortom, deze woning in Beernem biedt alles wat je nodig hebt voor een comfortabel en ruim gezinsleven. Met zijn ruime tuin, terras, garage en 4 slaapkamers is het de perfecte plek om thuis te komen.

De woning heeft een EPC-waarde energielabel F, de renovatieverplichting is hier van toepassing (binnen de 5jaar naar label D).

Wat je zeker moet weten:
Bij een ingrijpende energetische renovatie of sloop en herbouw van de enige eigen woning betaalt u nog maar 1 procent (voorheen 5 procent) registratiebelasting.
Ps: na de werken moet er een E-peil van maximum E60 behaald worden.
Meer info op:
https://www.vlaanderen.be/het-verkooprecht-bij-de-aankoop-van-de-enige-eigen-woning/aanvullend-verlaagd-tarief-voor-de-aankoop-van-de-enige-eigen-woning-met-verbintenis-tot-ingrijpende-energetische-renovatie! Lees meer Verberg

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 539.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1985
Grond oppervlakte
1075 m2
Bewoonbare oppervlakte
294 m2
Referentie
8N5PW8281WW6
Makelaar Code
TK/3909
EPC Waarde
495 kWh/m2
EPC Label
E
EPC Certificaat
20240326-0003189151-RES-2
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Ja
Bestemming
Agrarisch gebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
08 Apr 2024
€539.000 / Vastgoed Wanneyn
Prijzen gevonden op dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com