Home Huis 2340 Beerse
Beekakkersstraat 36
Kaart

Beekakkersstraat 36

2340 Beerse Huis
230 m² wonen
994 m² perceel
4 slaapkamers
€469.000

Op zoek naar een ruime en charmante gezinswoning in een rustige wijk nabij het centrum van Beerse? Deze woning biedt u de perfecte locatie met makkelijke toegang tot alle voorzieningen zoals winkels, restaurants, scholen en diverse uitvalswegen.

Bij binnenkomst in deze woning wordt u ontvangen in een inkomhal met een apart gastentoilet. Rechts hiervan ligt een riante leefruimte van ca. 45 m², uitgerust met een recent aircosysteem om comfort te garanderen tijdens warme dagen. Aan deze leefruimte grenst een volledig ingerichte keuken, die verder toegang geeft tot een handige bergruimte en een wasplaats met ingemaakte kasten.

Achteraan de woning beschikt u over een ruime inpandige garage met een automatische poort. Deze woning biedt meer dan voldoende opslagmogelijkheden, met nog een tweede garage in de tuin, alsook een tuinberging.

Boven vindt u drie ruime slaapkamers en een vierde kleinere kamer, perfect als kinderkamer of bureauruimte. De bovenverdieping is eveneens voorzien van een badkamer met een ligbad, twee lavabo’s en een toilet, die toegang geeft tot een bergzolder.

Deze gezinswoning staat op een prachtig perceel van 994 m². In de tuin kunt u genieten van een gezellig prieeltje, ideaal om te ontspannen na een lange dag. Als bijkomende troeven geniet deze woning van een rustige locatie, ruim wonen met vier slaapkamers, twee garages en de elektrische installatie is conform.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Beekakkersstraat 36 - 2340 Beerse - Deze ruime, charmante gezinswoning is gelegen in een rustige omgeving nabij het centrum van Beerse. Bij gevolg zijn alle nodige voorzieningen zoals winkels, restaurants, scholen en diverse uitvalswegen makkelijk bereikbaar.U betreedt de woning via de inkomhal dewelke voorzien is van een apart gastentoilet. Rechts bevindt zich de riante leefruimte van ca. 45 m². De leefruimte is eveneens voorzien van een recent aircosysteem. Aansluitend bevindt zich de volledig ingerichte keuken. De keuken geeft toegang tot een handige bergruimte en een wasplaats met ingemaakte kasten. Achteraan de woning vindt u een ruime inpandige garage voorzien van een automatische poort.Op de eerste verdieping bevinden zich 3 ruime slaapkamers en een kleinere kamer die kan dienen als kinderkamer of bureauruimte. De bovenverdieping beschikt over een badkamer voorzien van een ligbad, twee lavabo’s en een toilet. De badkamer geeft eveneens toegang tot een bergzolder. De woning staat op een prachtig perceel van 994 m². In de tuin vindt u nog een tweede ruime garage alsook een tuinbering en een prieeltje waar u gezellig kan vertoeven. Troeven: -              Rustige locatie -              Ruim wonen -              4 slaapkamers-              2 garages -              Elektrische installatie conform

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 469.000
Kadastraal Inkomen
€ 1.177
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1977
Grond oppervlakte
994 m2
Bewoonbare oppervlakte
230 m2
Referentie
F55PRDA6WFIP
Makelaar Code
5844409
EPC Waarde
299 kWh/m2
EPC Label
C
EPC Certificaat
3024031-0003172394-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
21 Mar 2024
€469.000 / Vastgoedpartners
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com