Home Te Koop Huis 2340 Beerse
Gorenstraat 28
Kaart

Gorenstraat 28

2340 Beerse Huis Te Koop
115 m² wonen
265 m² perceel
2 slaapkamers

Start je woonavontuur in deze gedeeltelijk gerenoveerde starterswoning, prachtig gelegen aan het kanaal. Deze woning heeft alle ingrediënten die een starter nodig heeft: een gezellige tuin, een eigen parkeerplaats, twee comfortabele slaapkamers, een ruime woonkamer en een recent vernieuwde keuken en badkamer. Een belangrijk pluspunt is de conforme elektriciteit.

Let wel, het dak vraagt nog om renovatie en isolatie. Dit biedt echter een uitstekende kans om de energieprestatie (EPC-waarde) van de woning aanzienlijk te verbeteren. Daarbij geldt er een renovatieverplichting voor residentiële gebouwen. Meer details hierover vind je op de website energiesparen.be/renovatieverplichting. Goed nieuws: er zijn verschillende bouwpremies beschikbaar die deze renovatie kunnen ondersteunen.

Geruststellend is dat de woning zich niet in een overstromingsgebied bevindt. Met een P-score en G-score van A scoort de woning ook hoog qua duurzaamheid. Verder is er geen sprake van onroerend erfgoed. Stap vandaag nog in dit ideale startersavontuur aan het water!

* * *

Gorenstraat 28 - 2340 Beerse - OPEN HUIS ZATERDAG 20 APRIL van 13.30u tot 14.30u ! Rustig wonen aan het kanaal in deze deels gerenoveerde, ideale starterswoning. De woning heeft alles wat een starter nodig heeft: een tuintje, parkeerplaats, 2 slaapkamers, een ruime woonkamer, recente keuken en badkamer. ELEKTRICITEIT CONFORM. AANDACHTSPUNT: Het DAK is nog te vernieuwen en te isoleren. Hierdoor kan de EPC waarde aanzienlijk verbeterd worden. Renovatieverplichting residentiële gebouwen van toepassing. Meer info:https://energiesparen.be/renovatieverplichting. Verschillende bouwpremies verkrijgbaar. Niet gelegen in een overstromingsgebied. P-score: A - G-score: A. Geen onroerend erfgoed.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 228.000
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
265 m2
Bewoonbare oppervlakte
115 m2
Referentie
ELI-HG2QQ-J2
Makelaar Code
19832
EPC Waarde
618 kWh/m2
EPC Label
F
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Ja
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied (residentieel, stedelijk of landelijk)
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
22 Mar 2024
€228.000 / Makelaarskantoor Peter Bols
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com