Home Te Koop Huis 2340 Beerse
Antwerpseweg



immo Kaart

Antwerpseweg , 2340 Beerse

Huis Te Koop in Beerse
855 m² wonen
65991 m² perceel
8 slaapkamers
Prijs op aanvraag Lening simuleren

Antwerpseweg - 2340 Beerse - Uitzonderlijk landgoed op +/- 6,6ha te Beerse/Vlimmeren
Charme en rust, het instant gevoel dat u krijgt zodra u deze prachtige eigendom komt binnengereden. Opgericht in de jaren 70 en gerenoveerd in 2004 met een luxueuze en tijdloze uitstraling. Gelegen op een eiland, omgeven door een impressionante waterpartij. Het landhuis is royaal maar de romantische en gezellige sfeer neemt de bovenhand. Deze eigendom bestaat uit een royale woonkamer, keuken, bijkeuken, 8 slaapkamers waarvan 4 met sanitaire voorziening, garage voor 3 wagens, volledige onderkeldering en zolderruimte. Gunstig gelegen op een half uurtje van Antwerpen en Eindhoven.

Gelijkvloers:
Centrale inkomhal op leisteen vloertegels, voorzien van vestiaire en gastentoilet. Via de hal heeft u rechtstreeks toegang tot de prachtige leefruimte opgedeeld in een gezellige zitruimte met gashaard, torenkamer met uniek uitzicht over het water en eetruimte. Door de grote raampartijen heeft de volledige leefruimte een mooie connectie met de omliggende terrassen die toegang bieden tot de romantische tuin. Aparte keuken met eiland die voorzien is van alle nodige toestellen en in verbinding staat met de praktische bijkeuken.

Verdiepingen:
De verdiepingen zijn enerzijds toegankelijk via de majestueuze trap, alsook via de personenlift. De 1e verdieping is afgewerkt met een kwalitatieve visgraatparket. Hier bevindt zich de master bedroom opgedeeld in de slaapkamer met gashaard, torenkamer, badkamer voorzien van alle luxe en dressing met ingemaakte kasten. Overigens nog 7 slaapkamers waarvan 3 voorzien zijn van een eigen sanitaire voorziening en ingemaakte kasten. Op de 2e verdieping vinden we bijkomend een grote zolderruimte terug die ook dienst kan doen als polyvalente ruimte.

kelder:
De gehele woning is voorzien van een kelder met stahoogte. Deze is opgedeeld in een technische ruimte met kwalitatieve Viessmann verwarmingsinstallatie, biljartkamer, en wijnkelder. De kelder is toegankelijk via de woning zelf, maar heeft ook een aparte toegangsdeur vanuit de tuin.

tuin:
Romantisch aangelegde parktuin die voorziet in verscheidene parkeerplaatsen, ruime terrassen en beregeningsinstallatie.
Dankzij de aanwezigheid van volwassen bomen en beplanting, geniet u van optimale privacy en een oase van rust in een groen kader!

Bijzonderheden:
- uitzonderlijk charmant landgoed omgeven door waterpartij
- lift naar iedere verdieping
- vloerverwarming op gelijkvloers, 1e verdieping en onder terras
- terrassen met zonnewering rondom de woning
- geboorde grondwaterput
- centraal stofzuigsysteem
- alarm -en camerasysteem Documenten Momenteel zijn er geen documenten beschikbaar van dit pand op de website, u kan deze opvragen op ons kantoor. Onze referentie voor dit pand is 04/12992.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1971
Grond oppervlakte
65991 m2
Bewoonbare oppervlakte
855 m2
Referentie
7AZAHEJZMAIB
Makelaar Code
04/12992
EPC Waarde
457 kWh/m2
EPC Label
E
EPC Certificaat
20220525-0002611424-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Neen
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
-
Verkavelingsvergunning
-
Bestemming
Landschappelijk waardevolle agrarisch gebied
Overstromingsgebied
Mogelijk overstromingsgevoelig
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com