Home Te Koop Huis 2340 Beerse
Antwerpseweg 5
Kaart

Antwerpseweg 5

2340 Beerse Huis Te Koop
222 m² wonen
2.461 m² perceel
3 slaapkamers

Deze unieke laagbouw villa uit 1977, met een modernistische flair, is een prachtig voorbeeld van hoe lichtinval het karakter van een huis kan bepalen. De woning, gesitueerd op een zonnig en groen perceel van 2.461m², is strategisch ontworpen om optimaal gebruik te maken van de ruimte. Het perceel is ook bereikbaar via een weg aan de achterkant die verbinding maakt met de recente villawijk erachter.

De villa geniet een centrale ligging nabij winkels en de autosnelweg, wat het ideaal maakt voor commerciële doeleinden zoals een thuiskantoor.

Bij binnenkomst in de villa komen we in de inkomhal die leidt naar de royale woonkamer van bijna 60m² met een zithoek en eetkamer. Aangrenzend is de keuken met bergruimte. De woning heeft ook een badkamer met lavabo en bad, en een apart toilet.

Er zijn drie ruime slaapkamers en een kantoorruimte, die eventueel als vierde slaapkamer kan dienen. Daarnaast beschikt de woning over een ruime garage.

Als renovatieproject biedt deze villa enorm veel potentieel. Uitbreiding is mogelijk indien gewenst. De basisconstructie van deze opmerkelijke en opvallende woning is in zeer goede staat.

* * *

Antwerpseweg 5 - 2340 Beerse - Een mooi voorbeeld van spelen met lichtinval is deze bijzondere laagbouw villa met modernistische trekjes uit 1977. Dit ruim opgevat pand werd ingepland op een leuk, groen en zonrijk perceel van maar liefst 2.461m² dat eveneens langs achter toegankelijk is via een wegenis die connectie geeft met de recente achterliggende villaverkaveling.
De villa is centraal gelegen nabij winkels, autosnelweg, en heeft eveneens commeriële mogelijkheden zoals kantoor aan huis.

We betreden de woning langs de inkomhal, die uitgeeft op de zeer ruime woonkamer van bijna 60m² met zithoek en eetkamer. Aansluitend bevindt zich de keuken met berging. Verder is er een badkamer met lavabo en bad. Er is een afzonderlijk toilet voorzien.

De woning beschikt over 3 ruime slaapkamers en een bureauruimte. Deze kan mogelijks als 4de slaapkamer worden gebruikt.

Verder heeft de woning een ruime garage.

Deze villa is een schitterende basis als renovatieproject en biedt enorm veel mogelijkheden. Er kan nog uitgebreid worden indien gewenst. De basisconstructie van deze uitzonderlijke en opvallende woning is in zeer goede toestand.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 475.000
Kadastraal Inkomen
€ 1.583
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1977
Grond oppervlakte
2.461 m2
Bewoonbare oppervlakte
222 m2
Referentie
DQ946HP0ZQ8J
Makelaar Code
5934672
EPC Waarde
961 kWh/m2
EPC Label
F
EPC Certificaat
20240404-0003202194-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
18 Apr 2024
€475.000 / Domestic Makelaars
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com