Home Te Koop Huis 2340 Beerse
Honoré Aertsstraat 29
Kaart

Honoré Aertsstraat 29

2340 Beerse Huis Te Koop
180 m² wonen
300 m² perceel
3 slaapkamers

Deze halfopen bebouwing is gelegen in een uiterst rustige omgeving, nabij het charmante dorp Beerse. Wanneer u binnenkomt via de inkomhal, treft u een gastentoilet en toegang tot een open keuken, eetgedeelte en woonruimte. De keuken is uitgerust met moderne voorzieningen waaronder een combi-oven, vaatwasser en ijskast, en heeft uitzicht op een sfeervolle tuin met daarin een royaal tuinhuis. Een handige bergruimte is ook te vinden op de benedenverdieping.

De woonruimte is verbonden met een open trap die naar de eerste verdieping leidt. Hier vindt u drie slaapkamers en een badkamer met bad, douche en een grote wastafel. Een van deze slaapkamers is uitgerust met een ingebouwde kastenwand. Er is ook een afzonderlijk toilet aanwezig.

Via een vlizotrap kunt u de zolder bereiken, dit gebied is volledig geïsoleerd maar moet nog verder worden afgewerkt – hier kunnen nog 2 of 3 extra slaapkamers gerealiseerd worden.

De woning heeft een keramische vloer op de benedenverdieping en laminaat op de bovenverdieping (m.u.v. badkamer en toilet, welke keramische tegels hebben). Alle ramen zijn voorzien van hoogwaardige dubbele beglazing.

Extra kenmerken van dit pand zijn onder andere een regenwaterput van 5000 liter (aangesloten op de toiletten en buitenkraan), een volledig omheinde tuin met een groot terras en ruime oprit voor drie auto's. Er is een praktische berging beschikbaar voor de wasmachine, droger en diepvries, en deze is ook voorzien van rekken voor extra opslag. De tuin is zuidelijk georiënteerd en de woning heeft een zeer gunstig energiewaarde van E62 = EPC 108,65. Het huis is bijzonder licht en ventileert met een systeem type D.

Voor bezichtigingen kunt u contact opnemen via e-mail: kathy.eelen@hotmail.com of mobiel: 0493 / 12 24 48.

* * *

Honoré Aertsstraat 29 - 2340 Beerse - Half open bebouwing, zeer rustig gelegen, vlakbij het dorp van Beerse.
Via de inkomhal met gastentoilet, kom je in de open keuken, eetkamer en zithoek. De keuken is voorzien van combi-oven, vaatwasser, ijskast, … Vanuit de open keuken en eetkamer heb je zicht op een gezellig tuintje, waarin een ruim tuinhuis staat. Op de benedenverdieping is ook een berging voorzien.
Via de zithoek met open trap ga je naar boven waar je op de eerste verdieping 3 slaapkamers en een badkamer met bad, douche en één grote lavabo vindt. Eén slaapkamer is voorzien van een vaste kastenwand.Ook op de eerste verdieping is er ook een apart toilet voorzien.
Via een vlizotrap kan je de zolder betreden (volledig geïsoleerd, maar moet nog verder afgewerkt worden), hierkunnen nog 2 of 3 slaapkamers bij gemaakt worden.
Op de benedenverdieping ligt overal keramische vloer, de bovenverdieping is voorzien van laminaat (exclusief badkamer en toilet = voorzien van keramische tegel)
Beglazing = hoog rendementsbeglazing
Bijzonderheden:
Regenwaterput van 5000 liter, de twee toiletten worden doorgespoeld met regenwater + buitenkraan is op regenwater
Volledig omheinde tuin met groot terras en ruime oprit ( 3 autostaanplaatsen )
Praktische berging, waar je wasmachine, droogkast en diepvries kan zetten. Ook voorzien van legrekken.Tuin is zuid gericht.Zeer gunstig E Peil van E62 = EPC 108,65
Zeer lichtrijke woning.Ventilatiesysteem Type D
Bezichtigen via e mail kathy.eelen@hotmail.com of GSM 0493 / 12 24 48

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 385.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2017
Grond oppervlakte
300 m2
Bewoonbare oppervlakte
180 m2
Referentie
3818720210621104321
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
21 Jun 2021
€385.000 / --
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com