Home Te Koop Huis 1650 Beersel
Uwenberg 12-A
Kaart

Uwenberg 12-A

1650 Beersel Huis Te Koop
684 m² wonen
3310 m² perceel
€1.295.000
Lening simuleren

Welkom in deze riante villa, opgetrokken in 2002 en rustig gelegen aan het einde van een doodlopende straat in het schilderachtige Beersel. Geniet van de adembenemende panorama over Brussel en de weelderig groene tuin van maar liefst 3.310 m², omlijst door volwassen bomen en diverse terrassen. Hier vindt u een rustgevende oase van privacy, terwijl alle voorzieningen zoals grote verkeersaders, restaurants en winkels makkelijk bereikbaar zijn.

Deze lichtrijke woning van liefst 684 m² biedt uitzonderlijk veel wooncomfort dankzij haar hoogwaardige afwerkingen. De gelijkvloerse verdieping verwelkomt u met een elegante inkomhal met vestiaire en gastentoilet, een ruime woonkamer met eethoek, een volledig uitgeruste keuken met bijkeuken en een aparte, knusse zitruimte. Vanuit de eetkamer en de keuken wandelt u moeiteloos het terras en de prachtige tuin in. Extra comfort is er dankzij de mogelijkheid tot plaatsen van een lift en de aanwezigheid van een garage op dit niveau.

De eerste verdieping huisvest vier royale slaapkamers, waaronder een luxueuze mastersuite met eigen dressing, drie stijlvolle badkamers en een polyvalente ruimte die zich perfect leent als extra slaapkamer, gastenverblijf of thuiskantoor.

Op tuinniveau (-1) vindt u een dubbele garage, technische ruimte, wijnkelder en extra opslagruimte. Maar de echte parel van dit niveau is het verwarmde binnenzwembad met bijhorende bar, kleedkamer en hamam. Ontspanning en vermaak zijn hier altijd binnen handbereik!

De tuin zelf is een oase van rust, compleet met meerdere terrassen, beplanting, een vijver en buitenkeuken. Ideaal om te genieten van buitenmaaltijden en om heerlijk te ontspannen. Het perceel kan bovendien worden opgesplitst, voor extra flexibiliteit in gebruik.

* * *

Uwenberg 12-A - 1650 Beersel - Ontdek deze ruime villa uit 2002, gelegen aan het rustige einde van een doodlopende straat in het charmante Beersel. Met een adembenemend panoramisch uitzicht over Brussel en een weelderig perceel van 3.310 m², omringd door volgroeide beplantingen en diverse terrassen, biedt deze woning een oase van rust en privacy, met alle belangrijke invalswegen, restaurants, winkels,.. in handbereik.
Met een indrukwekkende bewoonbare oppervlakte van 684 m² is deze woning doordrenkt van licht en hoogwaardige afwerkingen. De begane grond verwelkomt u met een elegante inkomhal met vestiaire en gastentoilet, een ruime zithoek met eetkamer, een volledig uitgeruste keuken met bijkeuken en een tweede gezellige salon. Geniet van naadloze binnen-buitenleving met directe toegang vanuit de eetkamer en keuken tot de terrassen en de prachtig aangelegde tuin. De mogelijkheid tot het installeren van een lift en de aanwezigheid van een garage op deze verdieping voegen extra gemak toe aan deze luxe leefruimte.
Op de 1e verdieping vindt u vier royale slaapkamers, waaronder een luxueuze mastersuite met dressing, drie stijlvolle badkamers en een veelzijdige ruimte die ruimte biedt voor nog eens 1 slaapkamer, ideaal voor gastenverblijven of kantoor aan huis.
Het tuinniveau (-1) herbergt een dubbele garage, technische ruimte, wijnkelder en extra opslagruimte. Maar het pronkstuk van deze verdieping is het binnenzwembad, compleet met een bar, kleedkamer en hamam, waardoor ontspanning en entertainment binnen handbereik zijn.
De tuin is een oase met terrassen, beplanting, een vijver en buitenkeuken, ideaal voor buiten dineren en ontspannen. Het perceel kan zelfs worden opgesplitst, waardoor het aanpasbaar is aan verschillende behoeften.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 1.295.000
Kadastraal Inkomen
€ 7.810
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2004
Grond oppervlakte
3310 m2
Bewoonbare oppervlakte
684 m2
Referentie
SRB13UEIYR69
EPC Waarde
145 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
20230312-0002835141-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Ja
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
26 Mar 2024
€1.295.000 / ERA Innova
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com