Home Te Koop Huis 2580 Beerzel
Zomerlaan 72
Kaart

Zomerlaan 72

2580 Beerzel Huis Te Koop
200 m² wonen
422 m² perceel
4 slaapkamers

Uw droomwoning op een top locatie, volledig afgestemd op uw wensen. Zoekt u naar een kwaliteitsvolle 3 tot 4 slaapkamer woning met een inpandige garage, sfeervolle tuin en volledige inrichting naar uw smaak? Dan zit u goed in Beerzel, een toplocatie gelegen tussen Putte en Heist-op-den-Berg centrum. De woning ligt gunstig ten opzichte van winkels, openbaar vervoer (treinstation en bus) en scholen. Daarnaast is er een uitstekende verbinding naar Antwerpen, Mechelen en Lier. Deze plek biedt de ideale mix tussen goede bereikbaarheid en rustig, groen wonen in een moderne, residentiële woonverkaveling. De woning is direct instapklaar en biedt een ruimte van rust.

U heeft inspraak in de afwerking van de keuken, badkamer en vloeren. De woning wordt energiezuinig gebouwd volgens de huidige BEN normen (E<20), waarbij u voor 5 jaar een korting ontvangt op uw onroerende voorheffing. Verder wordt de woning voorzien van vloerverwarming, een warmtepomp, zonnepanelen, ventilatiesysteem type D en aluminium ramen met HR glas.

Er zijn meerdere woningen beschikbaar, elk met 3 tot 4 slaapkamers, een inpandige garage met oprit, inkompad en mooie tuin. Neem gerust contact op met Dupont Vastgoed op 015 15 15 15 voor meer informatie, plannen, het lastenboek of een gesprek. De oplevering is bespreekbaar.

* * *

Zomerlaan 72 - 2580 Beerzel - UW DROOMWONING op een TOP LOCATIE ... Afgewerkt volgens uw wensen!

Bent u op zoek naar kwalitatieve woning met 3 tot 4 slaapkamers, inpandige garage, mooie tuin en perfect afgewerkt volgens uw wensen en smaak? Dan bent u hier aan het juiste adres. Beerzel, een toplocatie, tussen Putte en Heist-op-den-Berg centrum. Nabij winkels, openbaar vervoer (treinstation en bus), scholen op fietsafstand en een zeer gunstige verbinding naar Antwerpen, Mechelen en Lier. De perfecte combinatie van een goede mobiliteit in combinatie met rustig en groen wonen in een moderne, residentiële woonverkaveling. Een woning waar u tot rust kan komen, perfect instapklaar.

De woning wordt volledig afgewerkt waarbij u inspraak hebt in de afwerking van de keuken, badkamer en vloeren. Uw thuis wordt energiezuinig gebouwd volgens de huidige BEN normen (E<20) waarbij u 5jaar korting ontvangt op uw onroerende voorheffing. De woning wordt voorzien van vloerverwarming, warmtepomp, zonnepanelen, ventilatiesysteem type D, Aluminium ramen HR glas.
Hoogwaardige, kwalitatieve afwerking!

Er zijn nog verschillende woningen beschikbaar waar u tussen kan kiezen, met 3 tot 4 slaapkamers, allen voorzien van een inpandige garage met oprit en inkompad en mooie tuin. Aarzel zeker niet om ons te contacteren en we helpen u graag verder.

Oplevering bespreekbaar!
Contacteer Dupont Vastgoed voor detailinfo, plannen, lastenboek of een gesprek: 015 15 15 15

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 466.886
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2023
Grond oppervlakte
422 m2
Bewoonbare oppervlakte
200 m2
Referentie
-8H8PBUI2SS4
Makelaar Code
1501
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Nee
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Ja
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Nee
Prijs Geschiedenis
28 Apr 2023
€466.886 / Dupont Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com