Home Te Koop Huis 2580 Beerzel
Hoogstraat 112
Kaart

Hoogstraat 112

2580 Beerzel Huis Te Koop
795 m² perceel
3 slaapkamers

Ontdek deze energiezuinige nieuwbouwwoning in Beerzel, ideaal gelegen dichtbij winkels, horeca, scholen en openbaar vervoer. Deze BEN-woning biedt alle comfort met 3 slaapkamers, 2 badkamers en is volledig afgewerkt met een warmtepomp, vloerverwarming-koeling, zonnepanelen en een ventilatiesysteem.

De woning verwelkomt u met een inkomhal en een apart gastentoilet. De lichte leefruimte, dankzij de grote ramen, biedt een prachtig uitzicht op de tuin. Hier kunt u een gezellige zithoek en eetplaats inrichten. De open keuken, voorzien van kwalitatieve toestellen, is naadloos geïntegreerd in de leefruimte. Aan de keuken grenst een praktische berging/wasruimte. Op het gelijkvloers vindt u ook een bureau aan de voorkant van de woning.

Op de eerste verdieping leidt de nachthal u naar de 3 slaapkamers, waarvan de hoofdslaapkamer is uitgerust met een inloopdressing. Er is een apart toilet, een ruime badkamer met inloopdouche, ligbad en dubbele wastafel en een tweede badkamer met wastafel en douche. De ruime tuin met terras biedt u rust en privacy om te genieten van het mooie weer.

Deze BEN-woning voldoet aan alle huidige normen voor energiezuinigheid. Het grondaandeel valt onder registratierecht en de constructie onder 21% BTW.

Bent u op zoek naar een ruime, energiezuinige nieuwbouwwoning in Beerzel? Dan is dit een uitstekende kans. Neem voor meer informatie contact met ons op via 0474/78.07.73 of info@boonstravastgoed.be.

Kenmerken:
- BEN-woning
- 3 slaapkamers
- Uitstekende locatie

* * *

Hoogstraat 112 - 2580 Beerzel - Op een uitstekende locatie te Beerzel bevindt zich deze nieuwbouw BEN woning met 3 slaapkamers en 2 badkamers. U geniet hier van een uitstekende bereikbaarheid, toch vlakbij winkels, eet-en drankgelegenheden, scholen en het openbaar vervoer. De woning is volledig afgewerkt en voorzien van een warmtepomp, vloerverwarming-koeling, zonnepanelen en ventilatiesysteem,...

We betreden de woning via de inkomhal met apart gastentoilet. In de prachtige leefruimte geniet u van een mooi zicht op de tuin en veel lichtinval door de grote raampartijen. Deze kunt u inrichten met een gezellige zithoek en een aparte eetplaats. Hier is de open keuken mooi geïntegreerd in het geheel en voorzien van de voornaamste, kwalitatieve toestellen. Aangrenzend aan de keuken bevindt zich een aparte berging/wasruimte. Verder omvat het gelijkvloers nog een bureauruimte aan de voorzijde. De nachthal op de eerste verdieping geeft ons toegang tot de 3 slaapkamers, waarvan de master bedroom voorzien is van een inloopdressing. Verder beschikt u hier nog over een apart toilet, een ruime badkamer uitgerust met inloopdouche, ligbad en dubbele lavabo en een tweede badkamer voorzien van lavabo en douche. In de ruime tuin met aangelegd terras kunt u steeds in alle rust en privacy genieten van het mooie weer. Verder voldoet deze BEN woning aan alle huidige normen qua energiezuinigheid.

Grondaandeel onder registratierecht en constructie onder 21% BTW.

Dit is een uitstekende opportuniteit als u op zoek bent naar een ruime en energiezuinige nieuwbouwwoning te Beerzel. Contacteer ons voor meer informatie op 0474/78.07.73 of via info@boonstravastgoed.be .

Bijzonderheden :
- BEN woning
- 3 slaapkamers
- Uitstekende ligging

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 655.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2024
Grond oppervlakte
795 m2
Referentie
PJRTUBVVIINB
Makelaar Code
143383
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
15 Mar 2024
€655.000 / Boonstra Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com