Home Huis 3130 Begijnendijk
Waterstraat 59
Kaart

Waterstraat 59

3130 Begijnendijk Huis
166 m² wonen
4 slaapkamers
€423.000

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Waterstraat 59 - 3130 Begijnendijk - Welkom in Begijnendijk! Langs de Waterstraat kan je deze vrijstaande woning terugvinden, een ideale mix van gezelligheid en comfort! De bereikbare locatie heeft enkel voordelen: alle voorzieningen (supermarkten, openbaar vervoer, scholen enzovoort) én de belangrijkste verbindingswegen binnen handbereik.

De woning, gebouwd in 1996, werd steeds prima onderhouden en is momenteel ingedeeld als volgt: je betreedt de woning via de inkomhal met apart gastentoilet. De hal geeft uit op de inpandige garage met extra opbergmogelijkheden, de wasplaats/berging/bijkeuken met een extra deur naar de keuken en de leefruimte. De gezellige woonkamer, voorzien van een pelletkachel, beschikt over meer dan voldoende plaats om zowel een eet- als zithoek te creëren en sluit naadloos aan bij de keuken ingericht met ontbijthoek. Het grote schuifraam in de leefruimte geeft je toegang tot de tuin. Voorts bereik je via de nachthal de twee badkamers, waarvan één ingericht met ligbad en lavabo en de tweede met douche, toilet en lavabo. Het huis omvat maar liefst 4 volwaardige slaapkamers.

Een extra troef is de prachtige tuin met aangenaam terras waar het heerlijk vertoeven is! Bovendien beschikt de tuin over een drainagesysteem. Er is een grote zolder aanwezig. De slimme oversteek van het dak zorgt voor een natuurlijke koelte, zelfs op de warmste dagen, en in de winter is het genieten van de knusse warmte die de pelletkachel geeft.

Ben je op zoek naar een ruime, instapklare woning die het comfort verschaft van gelijkvloers wonen?
Dan is dit gegarandeerd iets voor jou! Boek snel jouw bezoek ter plaatse!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 423.000
Algemeen
Type
Huis
Bewoonbare oppervlakte
166 m2
Referentie
DIN3NQ3LJLBF
Makelaar Code
350-5913184
Prijs Geschiedenis
15 Mar 2024
€423.000 / C21 Sophimo
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com