Home Te Koop Huis 3130 Begijnendijk
Kasteelstraat 17A
Kaart

Kasteelstraat 17A

3130 Begijnendijk Huis Te Koop
160 m² wonen
1.914 m² perceel
3 slaapkamers

Unique Properties presenteert deze schitterende woning, klaar om in te trekken, op een perceel van maar liefst 19 are en 14 centiare. Deze parel combineert comfort en elegantie naadloos wat het tot een ware oase maakt.

Binnenin wordt u verwelkomd door een sfeervolle woonkamer met pellet kachel die onmiddellijk een gevoel van warmte en gezelligheid uitstraalt. Dit huis belichaamt perfect moderne levensstijl met een tijdloze charme. De ruime berging, inclusief bijkeuken, biedt niet alleen voldoende opslagruimte, maar brengt ook een extra dosis functionaliteit in uw dagelijkse leven.

De woning bestaat uit drie kamers, waarvan één met een persoonlijke dressing. Een ideale plek voor wie houdt van rust en privacy. Elk detail in dit huis is zorgvuldig doordacht en ontworpen met uw comfort in gedachten. Daarnaast is er een apart bureau aanwezig, een inspirerende ruimte waar werk en creatieve ideeën moeiteloos samenkomen.

De grote tuin biedt volop ruimte om samen met uw gezin en huisdieren van de rustgevende natuur te genieten. Deze woning is meer dan alleen een huis; het is een belofte van comfort, een toevluchtsoord van rust en een plek om dierbare herinneringen te creëren.

Het pand heeft een omgevingsvergunning voor stedenbouwkundige handelingen en is bestemd als woongebied met landelijk karakter. Er is geen omgevingsvergunning voor het verkavelen van gronden, geen dagvaarding of herstelvordering uitgegeven. Bovendien is er geen renovatieplicht gezien het gunstige EPC label B. Er is geen asbest aanwezig en de P- en G-scores zijn beide A.

* * *

Kasteelstraat 17A - 3130 Begijnendijk - Unique Properties verkoopt deze prachtige, instapklare woning, een ware oase van comfort en elegantie op een perceel van 19 are en 14 centiare. Betreed een wereld van sereniteit en warmte, waar een uitnodigende woonkamer gezellige pellet kachel wacht.  Deze woning omarmt het idee van moderne levensstijl gecombineerd met tijdloze charme. Een ruime berging met bijkeuken biedt niet alleen praktische opslag, maar voegt ook een vleugje functionaliteit toe aan het dagelijks leven. Met drie kamers, waarvan één met een eigen dressing, biedt deze woning een toevluchtsoord van rust en privacy voor het hele gezin. Elk detail is zorgvuldig overwogen, elk element ontworpen met comfort in gedachten. Een apart bureau biedt een inspirerende ruimte voor werk en waar ideeën tot leven komen. Een grote tuin laat u en uw gezin genieten met de huisdieren van de rust van de natuur, omringd door de schoonheid van uw eigen plek. Deze woning is meer dan alleen een huis; het is een belofte van comfort, een toevluchtsoord van rust en een plek om herinneringen te koesteren. Omgevingsvergunning voor stedenbouwkundige handelingen afgeleverd, bestemming woongebied met landelijk karakter, geen omgevingsvergunning voor verkavelen van gronden afgeleverd, geen dagvaarding/herstelvordering, GUNSTIG EPC label B! dus geen renovatieplicht, geen asbest, P-score = A, G-score = A.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 549.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2008
Grond oppervlakte
1.914 m2
Bewoonbare oppervlakte
160 m2
Referentie
7HWJAKEPVP8H
Makelaar Code
5925880
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied met landelijk karakter
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
23 Mar 2024
€549.000 / Unique Properties
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com