Home Te Koop Huis 1082 Berchem-sainte-agathe
Rue Ferdinand Elbers 109
Kaart

Rue Ferdinand Elbers 109

1082 Berchem-sainte-agathe Huis Te Koop
220 m² wonen
408 m² perceel

Ontdek dit exclusieve 3-gevel woning te koop in de Ferdinand Elbersstraat 109, Sint-Agatha-Berchem, gepresenteerd door ERA Capital. Dit ruime huis met 4 slaapkamers, en de mogelijkheid tot een vijfde, heeft een privétuin en is recent volledig opgefrist met kwaliteitsvolle materialen.

De woning biedt veel potentieel voor gebruik dankzij zijn slimme indeling. Vanuit een uitnodigende hal heeft u toegang tot de garage van 25m², de woonkamer van 28m², eetkamer van 18m², en volledig uitgeruste keuken van 15m² op de begane grond. Er is ook een apart toilet en een gezellige tuin van 30m² perfect voor ontspanning.

Op de eerste verdieping vindt u drie comfortabele slaapkamers variërend van 12m² tot 15m², en een praktische doucheruimte. De grote slaapkamer van 40m² op de tweede verdieping kan eventueel gesplitst worden voor extra mogelijkheden en er is ook nog een badkamer van 8m².

Het huis beschikt over duurzame zonnepanelen op het dak en er bestaat zelfs de mogelijkheid om uit te breiden boven de garage, met een reeds bestaand plan. Er geldt een 7-jarige garantie op het gebouw, ter illustratie van de betrouwbaarheid van deze woning.

Gunstig gelegen nabij openbaar vervoer, scholen en winkels, is dit het ideale huis voor gezinnen op zoek naar een mix van comfort en gemak. Neem voor meer informatie of een bezoek contact op via +32 2 725 35 25, of neem een kijkje op de website ERA.BE/CAPITAL. EPC C.

* * *

Rue Ferdinand Elbers 109 - 1082 Berchem-sainte-agathe - Gelegen aan de Ferdinand Elbersstraat 109 in Sint-Agatha-Berchem, biedt uw ERA Capital makelaarskantoor exclusief dit huis met 3 gevels en 4 slaapkamers (mogelijkheid tot 5) + tuin aan.
Het huis heeft een groot exploitatiepotentieel, het is onlangs volledig gerenoveerd met hoogwaardige materialen en bestaat uit:
Kelder: 2 kelders met een totaal van 23m²
Op de begane grond: een ruime hal, een garage van 25m², een woonkamer van 28m², een eetkamer van 18m², een volledig uitgeruste keuken van 15m², een apart toilet en een tuin van 30m².
Op de 1e verdieping: 3 slaapkamers (15m², 14m², 12m²) en een doucheruimte.
Op de 2e verdieping: een grote slaapkamer van 40m² (mogelijkheid om deze in twee te splitsen) + een badkamer van 8m².
Het huis heeft ook meerdere zonnepanelen op het dak, er is mogelijkheid om het huis uit te breiden boven de garage (bestaand plan), lopende 7-jarige garantie op het gebouw.
Dit huis ligt dicht bij het openbaar vervoer, scholen en winkels.
EPC C
Informatie en bezoeken: +32 2 725 35 25. Meer informatie over dit te koop staande huis in Sint-Agatha-Berchem exclusief beschikbaar op ERA.BE/CAPITAL.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 649.000
Kadastraal Inkomen
€ 1.519
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
408 m2
Bewoonbare oppervlakte
220 m2
Referentie
3BRY15NWTR8S
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Vergunning uitgereikt
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
23 Mar 2024
€649.000 / ERA Innova
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com