Kaart

2600 Berchem Huis Te Koop
143 m² wonen
52 m² perceel
4 slaapkamers

Dit charmante instapklare herenhuis, gelegen in de Jennevalstraat in Berchem, is een pareltje dat wacht op zijn nieuwe eigenaars. Met scholen, winkels en openbaar vervoer in de nabijheid, biedt het de perfecte mix van rust en stadsleven.

Bij binnenkomst valt direct de hoge plafonds en authentieke betegeling op. De woning ademt een frisse en moderne sfeer uit, dankzij een renovatie zeven jaar geleden. De lichte leefruimte met open keuken, uitgerust met alle nodige apparatuur zoals een vaatwasser en combi-oven, nodigt uit tot gezellig samenzijn.

Een droge, ruime kelder biedt extra opbergruimte. Op de eerste verdieping bevinden zich de hoofdslaapkamer en een tweede slaapkamer, beide badend in natuurlijk licht. Een tweede badkamer met ruim bubbelbad en dubbele lavabo bevindt zich op de volgende verdieping, samen met de derde en mogelijke vierde slaapkamer, momenteel ingericht als home cinema.

Het huis heeft een EPC-score C en beschikt over dubbele beglazing, waardoor het energiezuinig is. Het dak is vernieuwd en geïsoleerd, en de elektriciteit is conform AREI. Ook is er een mogelijkheid om de vierde slaapkamer om te vormen tot terras, waarvoor reeds vergunde plannen bestaan.

Dit instapklare herenhuis met authentieke elementen in een aangename buurt is een unieke kans voor wie op zoek is naar ruimte en comfort.

* * *

Instapklaar herenhuis met 4 slaapkamers gelegen in Berchem
Ligging:
Dit gezellig instapklaar herenhuis is gelegen aan de Jennevalstraat in Berchem. In de nabije omgeving zijn er scholen, winkels, belangrijke invalswegen en openbaar vervoer richting het centrum van de stad Antwerpen.
Omschrijving: In de Jennevalstraat nummer 15 vinden we dit prachtig herenhuis met behoud van authentieke elementen te koop. Wat meteen opvalt aan de woning is de frisse en moderne uitstraling die zeven jaar geleden opnieuw is aangepakt. Via de voordeur betreden we de mooie inkomhal met hoge plafond en authentieke betegeling. Loopt u deze inkomhal door hebt u aan uw linkerzijde en deur die toegang geeft tot de gezellige en lichtrijke leefruimte met open keuken voorzien van alle comfort zoals o.a.vaatwasser, indicutievuur, dampkap en combi oven. Onder de trap hebt u een deur voor het betreden van de ruime droge kelder. Gaat u naar boven komt u als eerst de badkamer tegen waar zich een toilet, douche en enkele lavabo bevindt. Gaat u verder op de trap bevinden we ons op de eerste verdieping waar zich de hoofd-slaapkamer en een tweede slaapkamer bevinden. Wat meteen opvalt in de hoofd-slaapkamer is de aangename hoeveelheid natuurlijk licht die invalt door de erker. Als we hierna weer verder gaan op de trap kunnen de tweede badkamer vinden die uitgerust is met een ruim (bubbel)bad en dubbele lavabo. Op de laatste verdieping kunnen we de derde en mogelijks vierde slaapkamer terugvinden al is deze laatste momenteel ingedeeld als home cinema. In deze laatste kamer bestaat er ook de mogelijkheid om deze om te vormen naar terras, de plannen hiervan bestaan al en zijn vergund.
Bijzonderheden:
- Instapklaar
- Authentieke elementen
- Aangename buurt
- Ruime slaapkamers
- EPC-score C
- Elektriciteit conform AREI
- Dubbele beglazing
- Droge ruime kelder
- Dak vernieuwd en geïsoleerd

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 475.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1923
Grond oppervlakte
52 m2
Bewoonbare oppervlakte
143 m2
Referentie
AG0W-M9-HTJF
Makelaar Code
137914
EPC Waarde
266 kWh/m2
EPC Label
C
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Nee
Prijs Geschiedenis
16 Mar 2024
€475.000 / Heylen Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com