Home Te Koop Huis 2600 Berchem
Grote Steenweg
Kaart

Grote Steenweg

2600 Berchem Huis Te Koop
120 m² wonen
2 slaapkamers

Grote Steenweg - 2600 Berchem - Opbrengsteigendom - zeer centraal gelegen op wandelafstand van het harmonie- en Albertpark, nabij tal van restaurants, Brouwerij De Koninck, het Groen Kwartier, scholen, het openbaar vervoer, belangrijke in-en uitvalswegen.

Commerciële ruimte: op het gelijkvloers, semi-casco en met een oppervlakte van ongeveer ca. 66m², biedt een veelzijdige kans voor diverse doeleinden zoals een kantoor, praktijkruimte, koffiebar, galerij, showroom, enzovoort. Deze kantoorruimte bevindt zich op een uiterst gunstige locatie met een hoog aantal passanten en gemakkelijke toegang tot alle benodigde voorzieningen. Gelegen in de nabijheid van openbaar vervoer, het Albertpark, belangrijke in- en uitvalswegen, en in de buurt van Brouwerij de Koninck.

Twee slaapkamer appartement:
Op de 1ste verdieping volledig geronoveerd appartement

Indeling:
Bij binnenkomst in de hal krijg je toegang tot de leefruimte ca. 25m² op parketvloer. De gezellige leefruimte met open keuken geeft direct een warm thuisgevoel. De open keuken is compleet uitgerust met alle aparaturen (kookvuur, dampkap, spoelbak, vaatwasmachine, oven en koelkast met vriezer). De badkamer beschikt over een ruime inloopdouche, lavabomeubel en toilet. Aan de achterzijde van het appartement bevinden zich twee slaapkamers van ca. 12m² en 6m². Verder is er een aparte bergruimte met aansluitingen voor wasmachine en droogkast. Een ruime privé-kelderberging is ook aanwezig.

Met een uitstekende mobiliteitsscore van 9,9/10 biedt deze locatie ongeëvenaarde bereikbaarheid. Diverse winkels, parken en scholen bevinden zich in de directe omgeving. Of je nu kiest voor openbaar vervoer, stadsfietsen, of de auto, je bereikt in no-time de Singel en de op- en afrit van de Antwerpse ring. Het appartement bevindt zich op de eerste verdieping van een kleinschalig gebouw.


BIJZONDERHEDEN: 
* Opbrengsteigendom bestaande uit een appartement en een commerciële ruimte
* Uitstekende locatie te  harmonie- en Albertpark

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 385.000
Algemeen
Type
Huis
Bewoonbare oppervlakte
120 m2
Referentie
JLVKCK8VUWWK
Makelaar Code
5955469
EPC Waarde
226 kWh/m2
EPC Label
C
EPC Certificaat
2544294
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Niet meegedeeld
Dagvaarding uitgebracht
Nee
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
Prijs Geschiedenis
17 Apr 2024
€385.000 / Sorenco
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com