Home Te Koop Huis 2600 Berchem
Strijdhoflaan 112
Kaart

Strijdhoflaan 112

2600 Berchem Huis Te Koop
202 m² wonen
5 slaapkamers

Strijdhoflaan 112 - 2600 Berchem - Welkom thuis in de Pulhofwijk te Berchem. In deze straat zegt iedereen nog dag tegen mekaar, en da’s veel waard !

Deze prachtige vernieuwbouw biedt niet enkel een unieke woonervaring, maar ook de mogelijkheid tot het creëren van een extra studio of ontspanningsruimte op de gelijkvloerse verdieping. Kinderen in de pubertijd, een nieuwe passie of hobby. Deze studio biedt het antwoord.

Je komt het huis binnen in een ruime inkomhal met een directe toegang tot de garage. Als je doorloopt kom je op een apart gedeelte waarvan de functie volledig zelf kan worden ingevuld. Deze ruimte kan omgebouwd worden tot een studio of wellnessruimte. Alle aansluitingen zijn hiervoor voorzien. Beneden is er een koer van maar liefst 13 m². De afwerking wordt nog geheel voorzien. Een gekend aannemer kan binnen een korte termijn, uw gewenste invulling realiseren. Dit tegen een vooraf bepaalde meerprijs.

Op de eerste verdieping vind je de eetruimte, leefruimte, gastentoilet en de casco-keuken. De installatie van de keuken is inbegrepen in de verkoopprijs, deze zal uitgevoerd worden in overleg met u. Prijzen op kantoor te bespreken. Indien u liever zelf de keuken installeert, kan dit besproken worden met de eigenaar. De leefruimte werd uitgevoerd met houten reliëf afwerkingspanelen en stalen deuren. Dit zorgt voor een stijlvol element en de perfecte akoestiek. Een moderne gashaard van 1,5 meter in breedte, zorgt voor gezelligheid. Een houten fineerparket geeft de woning een uniek warm gevoel. Hier nog de mogelijkheid tot het plaatsen van elektrische rolluiken.

Op de tweede verdieping en het tussenverdiep bevinden zich nog drie ruime slaapkamers, een badkamer en twee toiletten. Op de derde en laatste verdieping vind je de masterbedroom en twee badkamers. Eén van de badkamers werd uitgerust met een royaal ligbad; De specifieke "Onix marmeren" tegel geeft een unieke look aan elke badkamer. De woning is voorzien van grote en hoge raampartijen, zo is er een overvloed aan natuurlijke lichtinval. De ruime kamers en houten vloer creëren een warme en uitnodigende sfeer.

Het eigendom is voorzien van een inpandige garage, zo parkeer je jouw wagen vlot en gemakkelijk. Het huis wordt voorzien van ventilatie type D. Zonnepanelen werden voorzien op het dak. Het huis voldoet aan de hoogste isolatienormen mogelijk. Zeer ruime en droge kelder.

Heeft u interesse en wenst u een bezoek ter plaatse? Aarzel niet om ons te contacteren op 03 337 50 70 of via info@vbvastgoed.be.

FinancieelAankoop exclusief kosten:€730.000Registratierechten (3%):€21.900Raming Ereloon Notaris*:€2.723Raming Aktekosten Notaris*:€525Totale Aankoopprijs:€755.248* Schatting op basis van deze parameters: hoofdverblijfplaats, natuurlijk persoon. Voor een uitgebreide berekening van de registratie-rechten en erelonen, kijk op www.notaris.be.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 730.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2023
Bewoonbare oppervlakte
202 m2
Referentie
Y0JRGNI5UJFL
Makelaar Code
VVH3098
EPC Waarde
78 kWh/m2
EPC Label
A
EPC Certificaat
20231103-0002724542-RES-3
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Nee
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Ja
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
18 Apr 2024
€730.000 / VB Partners
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com