Home Te Koop Huis 2600 Berchem
Leemputstraat 42



immo Kaart

Leemputstraat 42, 2600 Berchem

Huis Te Koop in Berchem
242 m² wonen
120 m² perceel
2 slaapkamers

Leemputstraat 42 - 2600 Berchem - Op zoek naar een stevig renovatieproject om je tanden in te zetten? Hier heb je heel wat potentieel te pakken, op deze Zurenborgse toplocatie, in een buurt waar de appartementen zeer gegeerd zijn. Om (gedeeltelijk) zelf in te wonen, of te verhuren. Win-win!

In een charmante straat - nog eentje met échte kasseien! - vind je op nummer 42 deze charmante gevel met z’n kenmerkende gele tegeltjes en mooie voordeur. Inclusief een garage/magazijn van maar liefst 35 m², een absolute troef in deze buurt! De inkomhal, die een gekleurde retro tegelvloer heeft, leidt je via enkele trapjes omhoog naar het tweede gedeelte achteraan, waar je nu een apart toilet, een wachtzaal en een grote praktijkruimte hebt. Die is verzorgd, maar gedateerd, met een lichte tegelvloer, en tussenschotten die de ruimte in aparte in 3 aparte massageruimtes verdelen. Met z’n 43 m², wateraansluiting en heb je hier heel wat potentieel te pakken voor een gloednieuwe praktijk, sportruimte of atelier, bijvoorbeeld.
Éénslaapkamer appartement met terras en een overdekt terras op de eerste verdieping De trap in de hal leidt je naar de eerste verdieping, waar je op de overloop een verouderd toilet met een douchekamer ernaast hebt. De ruime, lichte eetkamer vooraan heeft een originele plankenvloer, hoge plafonds, sierhaarden en rolluiken, met een gedateerde keuken ernaast. Aan de andere kant heb je nog een slaapkamer met een ruime hal ernaast die je kunt omvormen tot kamer of dressing, en die uitgeeft op een overdekt terrasje achteraan, met nog een extra terras op bankirai daarachter en zicht op heel veel groen. Na een grondige renovatie kan je van deze verdieping een prachtig appartement maken.
Appartement op de tweede verdieping met soortgelijke indeling Op dat tweede vind je nog eens een volledige verdieping met een soortgelijke lay-out, die je naar wens kunt omvormen tot een tof appartement met overdekt terras.
Toplocatie op Zurenborg, vlakbij Cogels-Osylei Wonen net om de hoek van de prachtige Cogels-Osylei én Berchem station? Veel beter dan dit wordt het niet. Hier in deze topbuurt in Zurenborg heb je dan ook alles vlakbij: openbaar vervoer (trein, tram, bus en vel-station), supermarkten, buurtwinkels, de Singel en de Ring , met de gezellige Draakplaats en Dageraadplaats op enkele minuten stappen.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 389.000
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
120 m2
Bewoonbare oppervlakte
242 m2
Referentie
D9MKPNYWPNUM
Makelaar Code
12607
EPC Waarde
419 kWh/m2
EPC Label
E
EPC Certificaat
20240417-0003215979-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Niet van toepassing
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Niet van toepassing
Bestemming
Woongebied met een culturele historische en/of esthetische waarde
Overstromingsgebied
Nee
Prijs Geschiedenis
30 Apr 2024
€389.000 / Immovasta
Prijzen gevonden op dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com