Home Te Koop Huis 2600 Berchem
Jan Breydelstraat 40



immo Kaart

Jan Breydelstraat 40, 2600 Berchem

Huis Te Koop in Berchem
153 m² wonen
93 m² perceel
3 slaapkamers

Jan Breydelstraat 40 - 2600 Berchem - Een ruimtelijk, warm en lichtrijk gevoel, dat krijg je hier in dit karaktervolle rijhuis in hartje Berchem. Inclusief 3 lichte slaapkamers, 2 badkamers, kwalitatieve materialen, een grote, nette kelder, zolder én een charmante tuin mét fruitbomen.
Vanop straat zie je al meteen aan de zandkleurige bakstenen gevel met z’n strakke zwarte ramen dat dit huis met zorg werd aangepakt. Een totaalrenovatie met oog voor detail, inclusief een vergunde uitbouw achteraan met zicht op de heerlijke stadstuin.
In de inkomhal zie je een beige XL-tegel, die mooi contrasteert met de zwartgeschilderde originele trap. Let zeker op het prachtige detail van verticale latjes aan de zijkant, waarin ook de deur naar de ruime kelder zit weggewerkt. Die is met z’n 40 m² enorm, betegeld, goed verlucht én ideaal als aparte wasplaats – of home fitness.
Luxe, licht en een heerlijke stadstuin Via de brede dubbele glazen pivotdeur - een echte blikvanger - stap je de centrale eetkamer binnen, met aan de straatkant de open leefkeuken en links de achterliggende zithoek met zicht op de tuin. De prachtige doorlopende volle parket voelt warm aan, en verbindt alle ruimtes subtiel met mekaar. De keuken heeft en tijdloze en luxueuze look & feel, met z’n witte greeploze frontjes en werkblad in gemarmerd melamine. Je hebt hier aan het eiland plaats om enkele krukjes te zetten - de ideale ontbijthoek of aperoplek dus - en ook nog een matzwarte spoelbak en veel kastruimte. De keukenwand is volledig geïnstalleerd, met een inductiekookplaat, recirculatiedampkap, oven, microgolf, koelkast met volwaardige diepvriezer, vaatwasser en heel wat laden. Een heerlijke plek om te koken, te werken, of mensen te kijken. De tussenkamer kan dienstdoen als eetkamer, met plaats voor een grote eettafel. Daarachter heb je de ruime, lichte zithoek, waar je een enorm salon in kwijt kunt, en dan nog plaats hebt voor een bureauhoek, bijvoorbeeld. De kamerbrede glazen schuifdeuren geven uit op het betegelde terras, met daarachter de fijne tuin waar je weinig inkijk hebt. En wie kan nu zeggen dat hij een perenboom én een kersenboom heeft staan?
Op de eerste verdieping bevindt zich vooraan de master bedroom, op een verzorgde lichte laminaatparket die je hierboven in elke kamer en op de overloop terugvindt. De drie grote ramen zorgen voor massa’s licht en door de ensuite badkamer met z’n prachtige XL-tegel, inloopdouche met gefumeerd glas, hangtoilet en strak badkamermeubel mét spiegel, krijg je hier een echt hotelgevoel. Drummen om te douchen? Niet hier, want een tweede, soortgelijke familiebadkamer bevindt zich aan de tuinzijde, en heeft een ligbad, dubbele wastafel met meubel én een 2de hangtoilet.
Op de tweede verdieping heb je nog twee fijne, lichte slaapkamers onder het dak, inclusief een gezellige dakkapel. Via een trapladder in het luik op de overloop heb je bovendien nog toegang tot een zolder, waar je nog heel wat extra spullen in kwijt kunt.
Gezellig wonen in oud-Berchem, met alles vlakbij Je woont hier op een absolute toplocatie in Berchem: in een gezellige, geëngageerde buurt net achter het fijne Van Hombeeckplein, aan café de Cantaloop. Je zit hier ook vlakbij de Singel en de Ring, en de Driekoningenstraat en Statiestraat met hun vele buurtwinkels en supermarkten zijn op enkele minuutjes wandelen, met Berchem Station vlakbij. Velo-stations, trams en bussen op de Mechelsesteenweg, A’pen Zuid of iets gaan eten op Zurenborg of aan het PAKT? Je bent er zo!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 599.000
Kadastraal Inkomen
€ 701
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
93 m2
Bewoonbare oppervlakte
153 m2
Referentie
QDO9KYIO46Z8
Makelaar Code
12285
EPC Waarde
167 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
20240117-0003112087-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Niet van toepassing
Bestemming
Gemengd woongebied
Overstromingsgebied
Nee
Prijs Geschiedenis
07 May 2024
€599.000 / Immovasta
Prijzen gevonden op dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com