Home Te Koop Huis 2040 Berendrecht
Monnikenhofstraat 73
Kaart

Monnikenhofstraat 73

2040 Berendrecht Huis Te Koop
198 m² wonen
300 m² perceel
2 slaapkamers

Neem een kijkje in deze uitzonderlijk charmante woning, gunstig gelegen nabij het centrum van Berendrecht, met servitudewegenis en een ruime garage!

Het huis bestaat uit een inkomhal, een knusse woon- en eetkamer uitgerust met een houtkachel op de begane grond. Er is ook een volledig ingerichte keuken met pelletkachel (kookvuur, dampkap, spoelbak, ingebouwde vaatwasser en koelkast), een nuttige berging/wasruimte en een badkamer.

De eerste verdieping bevat de hoofdslaapkamer die aansluit op een berging/extra slaapkamer en een ruime, vernieuwde badkamer uitgerust met een inloopdouche, dubbele wastafel met meubel en een extra toilet. Een tweede ruime slaapkamer is te vinden op de zolderverdieping.

Uitzonderlijke kenmerken zijn onder andere ramen met hoogrendementsbeglazing, nieuwe cv-installatie uit 2019, conformiteitscertificaat voor elektriciteit, servitudewegenis met ruime garage, een zonnige tuin en het is instapklaar!

Voor meer informatie of om een bezichtiging te regelen, neem contact op via 03/568.03.03 of info@vastgoed03.be(Ref: 22256-1-TVDV)

* * *

Monnikenhofstraat 73 - 2040 Berendrecht - Deze uiterst charmante, centraal gelegen woning nabij het centrum van Berendrecht MET SERVITUDEWEGENIS en ruime garage is zeker een bezoekje waard!

De woning bestaat bestaat uit: op het gelijkvloers: inkomhal, een gezellige woonkamer met zit- en eetruimte met houtkachel en een volledig geïnstalleerde keuken met pelletkachel (kookvuur, dampkap, spoelbak, ingebouwde vaatwasser en frigo ), een praktische berging/wasplaats en een badkamer.
Op de eerste verdieping bevindt zich de master bedroom met aansluitend een berging/tweede slaapkamers en een ruime, vernieuwde badkamer voorzien van een inloopdouche, dubbele wastafel met meubel en een tweede toilet. Op de zolderverdieping vinden we een tweede ruime slaapkamer.

Bijzonderheden: RAMEN MET HOOGRENDEMENTS BEGLAZING - CV van 2019 - elektriciteit CONFORM - SERVITUDEWEGENIS MET RUIME GARAGE - zonnige tuin - INSTAPKLAAR!
Voor extra informatie of een bezichtiging: 03/568.03.03 of info@vastgoed03.be(Ref: 22256-1-TVDV)

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 329.000
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
300 m2
Bewoonbare oppervlakte
198 m2
Referentie
CD2P792BHWHZ
Makelaar Code
5302564
EPC Waarde
459 kWh/m2
EPC Label
E
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Niet meegedeeld
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig
Verkavelingsvergunning
Geen verkavelingsvergunning
Bestemming
woongebied
Overstromingsgebied
Niet overstromingsgevoelig
Prijs Geschiedenis
06 Apr 2023
€329.000 / Vastgoed 03
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com