Home Te Koop Huis 1910 Berg
De Croixlaan 11
Kaart

De Croixlaan 11

1910 Berg Huis Te Koop
305 m² wonen
906 m² perceel
4 slaapkamers

* * *

De Croixlaan 11 - 1910 Berg - Uitzonderlijke woning met 4 slaapkamers nabij het centrum van Berg

Trek de voordeur open en start je ontdekkingsreis in deze buitengewone villa. Je zal ongetwijfeld het grote potentieel van deze villa ervaren!

Via de inkomhal kom je in charmante woonruimte in landelijke stijl, naadloos verbonden met de open keuken. De authentieke elementen zoals het haardvuur en de rustieke houten balken zorgen voor een warme sfeer.

Via de trap kom je in de eerste twee slaapkamers, waarvan één uitgerust is met een wastafel. Maar dat is nog niet alles: een zeer ruime zolder (voorzien van veluxramen) wacht op jouw visie. Transformeer deze ruimte tot een thuisbureau, of een extra slaapkamer, .... Je eerste badkamer is uitgerust met een wastafel en bad.

Een lange gang leidt naar nog meer verrassingen, waaronder een badkamer met dubbele wastafel, toilet, bad en douche, en de overige twee slaapkamers.

Op zoek naar nog extra ruimte? Deze woning biedt het allemaal! Een trap in de inkom leidt naar de benedenverdieping, waar een extra woonruimte is voorzien, compleet met keuken en woonkamer. Ook vind je hier de technische ruimte en de inpandige garage.

Als kers op de taart kan de aangrenzende bouwgrond ook worden aangekocht, waardoor je mogelijkheden nog verder worden uitgebreid.

Droom je van een royale gezinswoning, een kangeroewoning of een woning waar inwonende familieleden een eigen plek hebben? Of droom je van je eigen atelier of praktijkruimte? Kom dan zeker eens een kijkje nemen in deze fantastische woning!

Neem vandaag nog contact voor je bezichtiging!

015 20 36 00 - info@domoxim.be

Dit pand is onderworpen aan de renovatieverplichting van de Vlaamse overheid voor residentiële gebouwen (behoudens bij sloop binnen 5 jaar na de aankoop). Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.vlaanderen.be/een-huis-of-appartement-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwen

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 450.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1970
Grond oppervlakte
906 m2
Bewoonbare oppervlakte
305 m2
Referentie
BR4AY6OH5LUB
Makelaar Code
1869498
EPC Waarde
868 kWh/m2
EPC Label
F
EPC Certificaat
20230109-0002774925-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Ja
Bestemming
Woonpark
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
05 Mar 2024
€450.000 / --
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com