Home Te Koop Huis 1910 Berg
Binnenhof 4
Kaart

Binnenhof 4

1910 Berg Huis Te Koop
409 m² perceel
5 slaapkamers

Ontdek deze moderne halfopen gezinswoning met vijf ruime slaapkamers. Met een tijdloos ontwerp en hoogwaardige afwerking is dit de perfecte woning voor wie op zoek is naar veel ruimte, een vooruitstrevend concept en duurzaam wonen. De woning bevindt zich op fietsafstand van het landgoed "Ter Bronnen" en een supermarkt is te voet bereikbaar.

De woning is gebouwd op een perceel van 4are9ca en heeft een bewoonbare oppervlakte van 231m². Het interieur is tot in de kleinste details verfijnd. Dankzij de vele ramen geniet je niet alleen van een overvloed aan natuurlijk licht, maar ook van een prachtig uitzicht op het terras en de zuidwestelijk georiënteerde tuin.

Op de begane grond vind je een inkomhal met gastentoilet, een ruime woonkamer met een volledig uitgeruste open keuken en een inpandige garage met elektrische sectionaalpoort. De eerste verdieping bestaat uit een nachthal met apart toilet, drie ruime slaapkamers en een moderne badkamer met dubbele wastafel, ligbad en regendouche. De tweede verdieping biedt nog eens twee royale slaapkamers, die ook kunnen dienen als speel- of hobbyruimte.

Het zuidwestelijk gerichte terras met uitzicht op de aangelegde tuin biedt tal van ontspanningsmogelijkheden. Deze woning is momenteel nog verhuurd voor €1.950 per maand, waardoor het ook een ideale investeringsmogelijkheid is.

Enkele extra pluspunten van deze woning zijn de energiezuinigheid (EPC: 52 kWh/m²/j - E-peil 32 - A-label), de conformiteit van de elektriciteit, de instapklare staat en de rustige ligging in een doodlopende straat. Kortom, een perfect instapklare woning waar je meteen je gezellige thuis van kan maken!

* * *

Binnenhof 4 - 1910 Berg - Voor meer info of een bezoek, contacteer Louise Velghe via 0475 78 17 84 of via louise.velghe@living-stone.be
Deze moderne halfopen eengezinswoning met 5 ruime slaapkamers straalt tijdloze elegantie en kwaliteit uit. Gelegen op fietsafstand van het "Ter Bronnen" landgoed en op loopafstand van een supermarkt, biedt het de ideale combinatie van ruimte, modern wonen en een rustige omgeving.
Met een perceel van 4are9ca en 231m² bewoonbare oppervlakte, is elk detail van deze woning verfijnd. De overvloed aan ramen zorgt niet alleen voor veel natuurlijk licht, maar biedt ook uitzicht op het terras en de zuidwestelijk georiënteerde tuin.
Indeling:

Gelijkvloers: Inkomhal met gastentoilet, ruime leefruimte met open volledig uitgeruste keuken en inpandige garage.
Eerste verdieping: Nachthal met apart toilet, 3 ruime slaapkamers en een moderne badkamer met dubbele wastafel, ligbad en regendouche.
Tweede verdieping: 2 royale slaapkamers met mogelijkheden voor een speel- of hobbyruimte, bureau, enz.

Het zuidwestelijk georiënteerde terras kijkt uit op de aangelegde tuin, waardoor ontspanning gegarandeerd is.
Deze woning is momenteel verhuurd voor €1.950 per maand en voldoet aan alle huurwetgevingen.
Extra voordelen:

Zeer energiezuinig (EPC: 52 kWh/m²/j - E-peil 32 - A-label)
Conforme elektriciteit
Instapklaar
Gelegen in een rustige straat zonder doorgaand verkeer

Kortom, een instapklare woning van topkwaliteit, waar je je meteen thuis zult voelen!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 725.000
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
409 m2
Referentie
8LMVVDDQU4Q4
Prijs Geschiedenis
12 Apr 2024
€725.000 / Livingstone
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com