Home Te Koop Huis 3580 Beringen
Hasseltsesteenweg 177-B
Kaart

Hasseltsesteenweg 177-B

3580 Beringen Huis Te Koop
215 m² wonen
3 slaapkamers

Ontdek deze fantastische nieuwbouwwoningen in het vredige Beringen, op de grens met Heusden-Zolder. Met al 50% verkocht, biedt C21 ANIMO u de kans om een casco-woning te kopen in pastoriestijl en deze volledig naar uw eigen smaak en budget af te werken.

Onze bouwheer, bekend voor zijn gebruik van topkwaliteit materialen en uitstekende service, heeft al tal van succesvolle projecten op zijn naam staan. De woningen worden gebouwd met een gevelsteen type 'oude beerse' of 'Wienerberger Maelbergse Rijnvorm', wat zorgt voor een uniek landelijk uitzicht.

De ramen, gemaakt van zwarte PVC met een duurzame aluminium afwerking aan de buitenkant, zijn van Belgische makelij en bieden een stijlvol steel-look uitzicht. Dankzij het meerkamersysteem behoren condensatie en warmtegeleiding tot het verleden, terwijl drie interne dichtingen zorgen voor extra akoestische isolatie.

De voordeur is vervaardigd uit Afrormosia, een duurzaam Afrikaans hout, en draagt bij aan de landelijke uitstraling van de woning. Alle ramen en deuren zijn voorzien van dorpels in blauwe hardsteen van 5cm dikte, terwijl de trappen gegoten worden.

Lot 2, met een perceelgrootte van 490 m² en een zuidwestelijke oriëntatie, beschikt over een inkomhal, toilet, leefruimte, keuken, berging/wasplaats, tuin en terras op de begane grond. Op de eerste verdieping vindt u een nachthal, badkamer, toilet en drie slaapkamers. De tweede verdieping biedt ruimte voor een extra slaapkamer en douchekamer.

Mis deze unieke kans niet om een nieuwbouw te kopen zonder de stress van het bouwen zelf! Neem contact met ons op via 011/220.750 voor meer informatie of om een afspraak te maken.

* * *

Hasseltsesteenweg 177-B - 3580 Beringen - NIEUW BIJ C21 ANIMO!!! ( 50% VERKOCHT!!! )

In het rustige Beringen, op de grens met Heusden-Zolder, worden eerdaags vier prachtige casco-woningen gebouwd in pastoriestijl. Wees er snel bij!
Droomt u ervan een nieuwbouw te zetten waar u de binnen-afwerking nog volledig zelf kan invullen naar eigen stijl en budget? Dan zijn deze woningen wat u zoekt!
De bouwheer is, met zijn jarenlange ervaring en vele mooie projecten, gekend voor het gebruik van kwalitatieve top materialen en service!

Voor de gevelsteen wordt gebruik gemaakt van een gevelsteen type ‘oude beerse’ of een nieuwe gevelsteen met een verouderde look type ‘Wienerberger Maelbergse Rijnvorm’. De oppervlaktetextuur is glad tot licht ruw en bevat onvolmaaktheden. Dit geeft de bouw een uniek landelijk uitzicht!
De ramen bestaan uit zwarte PVC aan de binnenzijde, met een duurzame zwarte alu afwerking aan de buitenzijde. Dit geeft een zeer mooi steel-look uitzicht aan de ramen die 100% van Belgische makelij zijn! Er worden verdelingen voorzien in het superisolerend glas. Door het meerkamersysteem zijn condensatie en warmtegeleiding voorgoed verleden tijd! Binnenin zorgen drie dichtingen eveneens voor een bijkomende akoestische isolatie van maar liefst -3 dB.
Als voordeur werd gekozen voor een houten voordeur vervaardigd uit Afrormosia, een zeer duurzaam Afrikaans hout. De V-groef geeft het geheel een landelijke look door zijn natuurlijke (ongelijkmatige) vergrijzing. Aan alle ramen en deuren worden dorpels in blauwe hardsteen (Arduin) van 5cm dikte voorzien, eventueel geciseleerd (geribbeld) aan voor- en zijkanten volgens afspraak. De trappen worden gegoten.

Lot 2 heeft een perceelgrootte van 490 m² en is zuid/west georiënteerd.
Gelijkvloers: inkomhal, toilet, leefruimte, keuken, berging/wasplaats, tuin en terras.
1ste verdieping: nachthal, badkamer, toilet, 3 slaapkamers.
2de verdieping: vaste trap naar de zolderverdieping: eventueel slaapkamer en douchekamer mogelijk.

Kortom unieke kans om een nieuwbouw te kopen zonder de kopzorgen van het bouwen zelf!! Bel ons voor meer info of een afspraak op het nummer 011/220.750.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 280.000
Algemeen
Type
Huis
Bewoonbare oppervlakte
215 m2
Referentie
-ONTOYCRCABJ
Makelaar Code
447-2346
Prijs Geschiedenis
17 Mar 2024
€280.000 / C21 Animo
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com