Home Te Koop Huis 3580 Beringen
Koerselsesteenweg 7
Kaart

Koerselsesteenweg 7

3580 Beringen Huis Te Koop
140 m² wonen
117 m² perceel

Koerselsesteenweg 7 - 3580 Beringen - Bij ImmoFusion  7/7 “open huis”  : klik op onze 3D-TOUR.
Ervaar vastgoed alsof je er zelf doorloopt!
Op zoek naar de perfecte woonst voor jezelf en eventueel je ouders, kind of iemand waar je voor zorgt en in het bruisende hart van Beringen? Dan is deze kangoeroewoning je unieke kans, gelegen nabij winkels en restaurants van het leuke Beringen-Centrum!
Bij binnenkomst wordt u begroet door twee aparte ingangen, een trap naar boven naar het appartement en een deur naar het gelijkvloerse woongedeelte met één slaapkamer. Door deze aparte ingangen zijn twee aparte leefruimtes onder één dak mogelijk.
Als we het gelijkvloers woongedeelte betreden stappen we meteen binnen in de gezellige leefruimte die ook als eetkamer zou dienen. De volledige woning is recent gerenoveerd en dat zien we vooral terug in het onderste gedeelte van de woning. De gloednieuwe keuken, die aansluit aan de leefruimte, blinkt uit met zijn goede materialen en moderne look. Achter de keuken is momenteel een toilet met lavabo. Hier bevindt zich ook een ruimte die klaar is om te worden omgevormd tot een badkamer, waardoor u de vrijheid heeft om deze naar uw eigen behoeften aan te passen. Achteraan vindt u een prachtige grote slaapkamer met overvloedig natuurlijk lichtinval en een rustgevend uitzicht op een gezellig stadstuintje, waar u kunt ontspannen en genieten van de zonnestralen.
Om het appartement boven te bereiken nemen we de trap aan de voorzijde van het pand. Eenmaal boven wordt u verwelkomd in een charmant appartement met een eigen keuken en een ruime leefruimte. Stap naar buiten op het terras, dat zich hier op de eerste verdieping bevindt, en geniet van het zonlicht op de perfecte locatie voor ontspannen momenten. Op de verdieping erboven wacht een zeer ruime slaapkamer en een badkamer met douche, waardoor u alles heeft wat u nodig heeft voor comfortabel wonen.
Deze woning is niet alleen ideaal voor een koppel of alleenstaande die op zoek is naar veelzijdigheid in hun leefruimte, maar ook perfect geschikt voor diegenen die graag voor hun ouders willen zorgen, met de mogelijkheid om samen te wonen terwijl iedereen toch een eigen privéruimte heeft. 
Dankzij de centrale ligging geniet u van alle voordelen die het leven in het centrum te bieden heeft, met winkels, restaurants en openbaar vervoer allemaal binnen handbereik. Bovendien biedt Beringen een prachtige omgeving met tal van recreatieve activiteiten en groene ruimtes om van te genieten.
Pluspunten :
- In het centrum
- Kangoerowoonst
- Parkeermogelijkheden voor het gebouw
- Mogelijkheid tot app en handelsruimte van 50m²
- Volledig instapklaar, kopen is verhuizen
- Stadstuintje
- Terras op de 1ste verdieping
Voor een bezichtiging ter plaatse of meer info, bel ons op 078/78.78.70, of kom gewoon binnen op ons kantoor, steeds welkom!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 349.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2017
Grond oppervlakte
117 m2
Bewoonbare oppervlakte
140 m2
Referentie
ECIU47GBOUGV
Makelaar Code
5959217
EPC Certificaat
71004-G-B2013/00250/EP14760/B391/D01/SD001
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
nee
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
20 Apr 2024
€349.000 / ImmoFusion
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com