Home Te Koop Huis 2590 Berlaar
Pastoor Praillestraat 9
Kaart

Pastoor Praillestraat 9

2590 Berlaar Huis Te Koop
197 m² wonen
239 m² perceel
2 slaapkamers

Deze zeer ruime, instapklare woning van 197m2 is gunstig gelegen en bestaat uit drie verdiepingen. Op het gelijkvloers vindt u een inkomhal die leidt naar een grote ruimte (36m2), perfect voor een kantoor of een kangoeroewoning. Deze ruimte beschikt over ingebouwde kasten. De goed ingerichte keuken heeft een schuifraam met extra zonnescherm dat uitzicht biedt op de tuin. Een badkamer met douche en wastafel, een apart toilet, een berging/wasplaats en een ruime garage zijn ook op dit niveau aanwezig. Daarnaast heeft de woning een tuin van 95 m².

Het eerste verdiep van 89m2 herbergt de woonkamer met een open, geïntegreerde keuken en een zuidgericht terras van 9m2 met trap naar de tuin. Dit niveau heeft een grote slaapkamer en een ruime badkamer met een combinatie van douche en ligbad, wastafel, toilet en wasmachine/droger aansluitingen.

De volledig afgewerkte zolder van 52m2 op de tweede verdieping heeft Veluxramen en kan worden ingericht als extra slaapkamer of hobbyruimte. De leefruimtes op de begane grond en eerste verdieping zijn voorzien van airconditioning die functioneert als verwarming. Alle ramen, inclusief de Veluxramen, hebben rolluiken.

De tuin, gericht op het zuiden, heeft een oppervlakte van 95m2, een ruim terras en een tuinhuis. Deze woning is energiezuinig met een EPC van slechts 108 Kwh.

* * *

Pastoor Praillestraat 9 - 2590 Berlaar - Gunstig gelegen zeer ruime instapklare woning (197m2).Op het gelijkvloers bevindt zich de inkomhal met ruimte (36m2) voor ruim bureel (vrij beroep) of kangoeroe-studio/woonruimte met ingebouwde kasten, ingerichte keuken, schuifraam met extra zonnewering en uitzicht op de tuin, badkamer met douche en lavabo, apart toilet, berging/wasplaats, ruime garage, tuin van 95 m²1e verdiep (89m2): woonkamer met geïntegreerde open keuken, zuid gericht terras (3x3) met trap naar de tuin, 1 grote slaapkamer, ruime badkamer met douche-ligbad-lavabo en toilet met aansluiting wasmachine en droogkast.2e verdiep (52m2): volledig afgewerkte zolderverdieping met veluxramen onder het zadeldak, deze kan ingericht worden als extra slaapkamer, hobbyruimte enz. De leefruimtes op het gelijkvloers en op de 1e verdieping zijn voorzien van airconditioning, die ook kan gebruikt worden als warmtepomp voor extra verwarming. Alle ramen (incl Veluxramen) zijn voorzien van rolluiken.De zuid gerichte tuin met een oppervlakte van 95m2 heeft een ruim terras en tuinhuis.Energiezuinige woning met een EPC van slechts 108 Kwh.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 350.000
Kadastraal Inkomen
€ 847
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2001
Grond oppervlakte
239 m2
Bewoonbare oppervlakte
197 m2
Referentie
DHPBGMZ9X717
Makelaar Code
1869
EPC Waarde
108 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
20230615-000219642R-ES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Nee
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Niet overstromingsgevoelig
Prijs Geschiedenis
19 Jan 2024
€350.000 / Intra Muros
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com