Home Te Koop Huis 3060 Bertem
Dorpstraat 128
Kaart

Dorpstraat 128

3060 Bertem Huis Te Koop
169 m² wonen
201 m² perceel
3 slaapkamers

Gelegen in het hart van Bertem, dichtbij Leuven en op slechts 3 minuten van de E40, bevindt zich deze prachtige gezinswoning. De woning is omringd door voorzieningen zoals openbaar vervoer, twee basisscholen, een bakker, slager, huisartsenpraktijk, apotheek en supermarkt.

Bij binnenkomst brengt een functionele hal u naar een royale opslagruimte, verborgen achter verschuifbare panelen, ideaal voor uw wasmachine, droger, eventuele diepvriezer en afvalbakken.

De woning beschikt over een open keuken, eetkamer en woonkamer. De keuken is voorzien van talrijke opbergkasten, een inductie kookplaat, stijlvolle afzuigkap en een oven/magnetron combinatie. Via de keuken hebt u toegang tot het gastentoilet en extra opbergruimte met de elektriciteitskast en internetaansluiting.

Via de eetkamer heeft u toegang tot de gezellige tuin en de ruime woonkamer, ideaal voor een comfortabele tv- en/of leeshoek. Een groot schuifraam biedt toegang tot de onderhoudsvriendelijke tuin.

De eerste verdieping bestaat uit een badkamer met dubbele wastafel, douche en een groot bad, samen met twee slaapkamers en een bureau. De hoofdslaapkamer beschikt over een dressing.

De tweede verdieping biedt meer opslagruimte en een extra slaapkamer.

Alle slaapkamers zijn voorzien van airconditioning en de begane grond beschikt over elektrische rolluiken.

* * *

Dorpstraat 128 - 3060 Bertem - Deze eengezinswoning vindt u in hartje Bertem, vlakbij Leuven en op 3 minuten rijden van de E40-oprit. Deze prachtige locatie biedt ook toegang tot het openbaar vervoer, twee lagere scholen en met een bakker, slager, huisartsenpraktijk, apotheek en supermarkt hebt u alles binnen handbereik.

De woning zelf wandelt u binnen langs een functionele inkomhal, waarbij verschuifbare panelen een grote opbergruimte verbergen. Hier kan u zowel uw wasmachine, droogkast als eventuele diepvriezers plaatsen, alsook uw afvalbakken.

Eenmaal in de leefruimtes aanbeland, hebt u een open keuken met aansluitende eet- en leefruimte. De keuken is uitgerust met héél veel opbergkasten, een inductievuur, hippe dampkap en een oven-/microgolfovencombinatie. Het gastentoilet bereikt u via de keuken, evenals een extra opbergruimte waar ook de elektriciteitskast en internetaansluiting hangt.

De eetruimte geeft uit op de gezellige tuin, en geeft je onmiddellijk toegang tot de living. Daar hebt u heel wat ruimte om een gezellige tv- en/of leeshoek te maken. Een groot schuifraam geeft toegang tot de tuin, die klein maar fijn is en makkelijk in onderhoud.

Op de eerste verdieping vindt u een badkamer met dubbele wastafel, douche en gigantisch bad. Daarnaast zijn er op deze verdieping ook twee slaapkamers, waarvan één met dressing, en een bureau.

De tweede verdieping bevat heel wat opbergkasten, én de laatste slaapkamer.

Alle slaapkamers hebben airconditioning, de benedenverdieping elektrische rolluiken.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 440.000
Kadastraal Inkomen
€ 750
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1845
Grond oppervlakte
201 m2
Bewoonbare oppervlakte
169 m2
Referentie
69531230726191527
EPC Waarde
B kWh/m2
EPC Label
F
EPC Certificaat
20210318-0002388589-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Nee
Rechterlijke beslissing
Woongebied met landelijk karakter
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
Nee
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com