Home Te Koop Huis 3060 Bertem
Dorpstraat 88
Kaart

Dorpstraat 88

3060 Bertem Huis Te Koop
191 m² wonen
225 m² perceel

LOCATIE
Deze prachtig verbouwde, ruime eengezinswoning is gevestigd in het centrum van Bertem. Er is een apart perceel aan de overkant van de straat met een garage bij de woning inbegrepen. De woning is goed verbonden met Leuven en de snelwegen E40 en E314. De woning bevindt zich op loopafstand van het dorpshart dat voorzien is van kleinhandel.

INDELING
De benedenverdieping omvat een grote entree met garderobe. Rechts van de hal bevindt zich een ruime woonkamer met een open keuken en zithoek, uitkijkend op de binnenplaats die toegankelijk is via een groot schuifraam. De binnenplaats vormt een mooie verlenging van de binnenruimte met een levende, groene muur. Er is een secundaire ingang naar de woning via de binnenplaats. Aanvullend is er een toilet en een grote bergruimte/wasruimte.

Op de eerste verdieping zijn twee ruime slaapkamers te vinden, waarvan de hoofdkamer beschikt over een dressing. Verder zijn er twee badkamers, één met een grote douche, ligbad, dubbele wastafel en toilet, en de andere met een douche, toilet en enkele wastafel.

Op de tweede etage bevinden zich de technische ruimte, een zolderberging en nog twee slaapkamers.

EXTRA INFORMATIE?
Lastenboek is op verzoek beschikbaar.

* * *

Dorpstraat 88 - 3060 Bertem - Onmiddellijk opleverbare ruime totaal vernieuwde woning in het dorp met vier slaapkamers en een zonnige koer.
LIGGING
De vernieuwbouw is een ruime eengezinswoning gelegen in het centrum van Bertem. Bijhorend is een perceel aan de overkant van de straat met een garage. Er is een vlotte verbinding naar de autosnelwegen E40 en E314. De dorpskern is voorzien van kleinhandel en bevindt zich op wandelafstand van het centrum van het dorp.
INDELING
Het gelijkvloers bestaat uit een ruime inkomhal met vestiaire. Rechts van de inkomhal bevindt zich een grote woonkamer met keuken en zitkamer. De keuken kijkt uit op de koer, dewelke toegankelijk is via het grote schuifraam. De koer is een mooie aanvulling op de binnenruimte met een levende, groene wand. Er is een aparte ingang om via de koer de woonst te betreden. Verder is er nog een toilet en een ruime berging/wasplaats.
Op de eerste verdieping zijn de eerste twee ruime kamers te vinden. De master bedroom beschikt over een dressing. Verder zijn er twee badkamers. De grote badkamer heeft een ruime douche, ligbad, dubbele wastafel en toilet. De tweede badkamer heeft eveneens een douche, toilet en enkele wastafel.
De technische ruimte bevindt zich op de tweede verdieping, net als een zolderberging en nog twee slaapkamers
EXTRA INFO?
alle info op aanvraag.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 533.000
Kadastraal Inkomen
€ 1.370
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1938
Grond oppervlakte
225 m2
Bewoonbare oppervlakte
191 m2
Referentie
7-DSIQJW15NM
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Woning gebouwd voor 1962
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
12 Jan 2024
€533.000 / ERA Vandendries
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com