Home Huis 3060 Bertem
Bosstraat 41
Kaart

Bosstraat 41

3060 Bertem Huis
169 m² wonen
651 m² perceel
3 slaapkamers
€489.000

Deze instapklare eengezinswoning, perfect onderhouden en ideaal gelegen in het centrum van Bertem, is een pareltje voor elk gezin. Met een bewoonbare oppervlakte van 169m² en een energiezuinig karakter (maandelijkse gasfactuur van slechts €89), biedt deze woning comfort en betaalbaarheid. Gebouwd in 1992 op een mooi westelijk georiënteerd perceel van 6a51ca, heeft deze woning alles binnen handbereik: faciliteiten, sport, scholen, en een snelle verbinding naar Brussel en Leuven.

De indeling is als volgt: Op straatniveau vinden we een ruime parking voor 2 wagens, een inkomhal, toilet, een grote garage met automatische poort en toegang tot de tuin, en de CV ruimte. De eerste verdieping, op tuinniveau, bestaat uit een split level woonkamer/eetkamer/bureau van 36m² met een groot schuifraam dat uitgeeft op het terras en de tuin, een ingerichte keuken, en een groot terras met moderne overkapping voor gebruik in alle seizoenen. De tussenverdieping huisvest de hoofdslaapkamer met ingebouwde wandkasten. Op de tweede verdieping bevinden zich 2 slaapkamers met kasten en een ingerichte badkamer met ligbad, douche, dubbele wastafel en apart toilet. De zolder biedt extra bergruimte.

De woning is uitgerust met recente PVC ramen met rolluiken en nieuwe PVC veluxramen met automatische rolluiken. Met een energielabel C (bijna B - 207score), geen renovatieverplichting, en asbestveilig, is deze woning een zorgeloze investering. Het perceel en het gebouw scoren een A voor overstromingsrisico, wat betekent dat er geen overstromingsgevaar is. Geniet van de zon op het terras en in de diepe tuin, en leef comfortabel en energiezuinig in deze perfecte gezinswoning.

* * *

Bosstraat 41 - 3060 Bertem - Ideaal gelegen, werkelijk instapklare en perfect onderhouden ééngezinswoning. Heel energiezuinig met een maandelijkse gasfactuur van slechts 89€ en een bewoonbare oppervlakte van 169m² (cfr EPC). Mooi perceel van 6a51ca volledig west gericht. Bouwjaar 1992. Gelegen in het centrum van Bertem met alle faciliteiten, sport, school, ... op wandelafstand. Snelle verbinding naar Brussel en Leuven. Ideale gezinswoning met voldoende parking. Indeling: Straatniveau: Vooraan een ruime parking voor 2 wagens, inkomhal, wc, ruime garage met automatische poort en deur naar de tuin, CV ruimte. 1ste verdieping (tuinniveau): split level woonkamer/eetkamer/bureau 36m² met groot schuifraam naar terras en tuin, ingerichte keuken, achteraan een groot terras met moderne terrasoverkapping (kantelende lamellen, ingemaakte verlichting, screens, ... voor gebruik in alle seizoenen!). Tussenverdieping: hoofdslaapkamer met ingemaakte wandkasten 2de verdieping: 2 slaapkamers met kasten, ingerichte badkamer met ligbad, douche, 2 wastafels, apart toilet. Onder dak: een ruime zolder (berging). Dit is een instapklare woning met zonnig terras en diepe tuin - in perfecte staat en ook heel ENERGIEZUINIG! Bewoonbare oppervlakte (cfr EPC) 169m² (excl zolder). Energielabel C (bijna B - 207score). Recente ramen PVC met rolluiken en nieuwe PVC veluxramen met automatische rolluiken. Geen renovatieverplichting en asbestveilig. Perceel- en gebouwscore A (geen overstromingsrisico)

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 489.000
Kadastraal Inkomen
€ 1.569
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1992
Grond oppervlakte
651 m2
Bewoonbare oppervlakte
169 m2
Referentie
O9EF7TUFWXS5
Makelaar Code
356277
EPC Waarde
207 kWh/m2
EPC Label
C
EPC Certificaat
3090121
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Ja
Verkavelingsvergunning
Ja
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
18 Apr 2024
€489.000 / Ifac Service
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com