Home Te Koop Huis 3060 Bertem
Fr. Dottermansstraat 37
Kaart

Fr. Dottermansstraat 37

3060 Bertem Huis Te Koop
220 m² wonen
465 m² perceel
4 slaapkamers

Ontdek deze recent vernieuwde woning met vier slaapkamers, twee badkamers en twee keukens. Met een EPC van 270 en gebouwd in 1959, biedt deze woning een bewoonbare oppervlakte van 230 m², compleet met zonnepanelen en airconditioning.

Het gelijkvloers is voorzien van een lichte woonkamer die uitkomt op een zonneterras, een volledig uitgeruste keuken, een badkamer, toilet en slaapkamer. De bovenverdieping beschikt over drie slaapkamers, een recent gerenoveerde badkamer en een nieuwe keuken. Uniek aan deze woning is de vergunning om het pand om te vormen tot twee volwaardige appartementen.

Daarnaast beschikt de woning over een volledige kelder, die naast een kantoorruimte en een garage met plaats voor één wagen, ook verwarmings- en opslagkelders bevat, evenals een volledig ingerichte man cave!

Deze woning biedt tal van mogelijkheden en bevindt zich op een toplocatie voor verkeer, centraal gelegen op de as Leuven - Brussel.

* * *

Fr. Dottermansstraat 37 - 3060 Bertem - Recent opgefriste woning met 4 slaapkamers, 2 badkamers en 2 keukens. Vergunning voor het omvormen tot twee volwaardige appartementen aanwezig! EPC 270 - Bouwjaar 1959 - Bew.opp 230 m² - Zonnepanelen & airco aanwezig

Deze woning omvat op het gelijkvloers een lichtrijke leefruimte met zonneterras, geïnstalleerde keuken, een badkamer, toilet en slaapkamer. Op de verdieping zijn er 3 slaapkamers, een recente badkamer en nieuwe keuken. De vergunning om het gebouw op te delen in twee volwaardige appartementen werd aangevraagd en bekomen.
De woning is tevens volledig onderkelderd en omvat naast een bureau, een garage met plaats voor één wagen ook chauffage- en stockagekelders alsook een volledige ingerichte man cave!

Woning met mogelijkheden op een verkeerstechnische toplocatie, centraal op de as Leuven - Brussel.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 498.000
Kadastraal Inkomen
€ 1.822
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1959
Grond oppervlakte
465 m2
Bewoonbare oppervlakte
220 m2
Referentie
YKMTXN7Z8HG4
Makelaar Code
5954401
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
nee
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
nee
Verkavelingsvergunning
nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
18 Apr 2024
€498.000 / GVE Immobiliën
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com