Kaart

2560 Bevel Huis
89 m² wonen
366 m² perceel
2 slaapkamers
€199.000

Bent u op zoek naar een renovatieproject in een rustige, groene omgeving? Dan is dit prachtig gelegen huis in Bevel precies wat u zoekt. Hoewel deze woning enige renovatie nodig heeft, bezit het heel wat potentieel.

Het huis bestaat uit een open en lichte woonruimte die u betreedt via de hal. De keuken, uitgerust met gasvuur, lavabo en dampkap, geeft toegang tot de veranda. Achter de keuken bevindt zich de badkamer voorzien van een douchecabine, enkel lavabomeubel en een toilet.

De eerste verdieping van het huis bevat twee royale slaapkamers en een kantoorruimte. Hierdoor heeft deze woning een flexibele indeling die aangepast kan worden naar uw persoonlijke behoeften.

Een groot pluspunt is de Zuidoost gerichte tuin met terras welke u betreedt via de veranda. Deze royale tuin biedt een rustige plek om te genieten van de omliggende natuur. Daarnaast beschikt de woning over een eigen garage voor veilige en gemakkelijke parkeergelegenheid.

Kortom, deze woning biedt u een unieke kans op een mooi renovatieproject in een uitstekende omgeving. Neem snel contact op en mis deze fantastische kans niet.

Houd er rekening mee dat een renovatieverplichting van toepassing is op dit residentieel gebouw. Voor meer informatie kunt u terecht bij het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap op Vlaanderen.be. Het EPC van de woning is op aanvraag beschikbaar.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Te renoveren woning met 2 slaapkamers en tuin.

Deze te renoveren woning in Bevel is gelegen in een zeer rustige omgeving met veel groen rondom de woning.

Via de hal kom je in de open, lichtrijke leefruimte. De keuken is ingericht met een gasvuur, lavabo en dampkap, via de keuken kan je ook de veranda betreden. Achter de keuken bevindt zich de badkamer met een douchecabine, een enkel lavabomeubel en een toilet.
Op de eerste verdieping heb je 2 ruime slaapkamers en een bureauruimte.
Via de veranda kom je in de zuid-oost gerichte tuin met terras. Deze royale tuin is een extra pluspunt, hier kan je ten alle tijden genieten van de rust.
Naast de woning is er nog een garage voorzien.

Kortom biedt deze woning je een mooi renovatieproject op een uitstekende locatie. Maak snel een afspraak en mis deze kans niet.

Renovatie verplichting residentiële gebouwen van toepassing. Meer info: Vlaams Energie- en Klimaatagentschap | Vlaanderen.be
m² cfr. EPC

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 199.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1949
Grond oppervlakte
366 m2
Bewoonbare oppervlakte
89 m2
Referentie
RJOO4O1UVM26
Makelaar Code
143596
EPC Waarde
1031 kWh/m2
EPC Label
F
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Nee
Dagvaarding uitgebracht
In aanvraag
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Ja
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Agrarisch gebied
Overstromingsgebied
Nee
Prijs Geschiedenis
23 Mar 2024
€199.000 / Heylen Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com