Kaart

1547 Bever Huis Te Koop
184 m² wonen
56.871 m² perceel
3 slaapkamers
€1.600.000
Lening simuleren

Het complex bevindt zich in Bever in een rustige en kleine straat midden in de velden. De landelijke omgeving straalt veel rust uit. Het centrum van Bever is slechts op ca. 5 min rijden verwijderd. Bever zelf behoort tot het Pajottenland. Er zijn tal van wandel- en fietsmogelijkheden in de nabije omgeving. Doordat er enkele busstops zich nabij bevinden, is het geheel ook makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Bovendien kent Bever een vlotte verbinding met de hoofdstad Brussel, en andere steden zoals Gent en Charleroi. Daarnaast is er in de buurt toegang tot verschillende ruiterpaden, waardoor het een ideale locatie is paardenliefhebbers.

De eigendom zelf beschikt over een bedrijfswoning, een groomsappartement, een paardengedeelte (met stallen, stapmolen, binnen- en buitenpiste) en voldoende omheinde weilanden.

De statige hoofdwoning, gebouwd in ca. 1943, beschikt over 2 slaapkamers, een badkamer, een apart toilet, een inkomhal, een leefruimte met open haard, een ingerichte keuken, een eetkamer en een garage.

Het inpandige groomsappartement (boven de stallen) beschikt eveneens over een slaapkamer, een badkamer, een berging, een leefruimte met leefkeuken en eetkamer. Bovendien beschikt het gelijkvloers over een ruim bureau (kan ook ingevuld worden als ontvangstruimte, multifunctionele ruimte, ...).

Het paardengedeelte huisvest ca. 33 stallen en een loopstal dat plaats biedt aan ca. 6 paarden. Ook is er zowel een binnenpiste (ca. 20m x 36m) als een verlichte en gedraineerde buitenpiste (ca. 25m x 45m) aanwezig. In de stapmolen kunnen 4 paarden gelijktijdig hun dagelijkse wandeling maken. Verder is er ook een zadelkamer en een wasplaats aanwezig. Aanpalend aan het paardengedeelte is een clubhuis aanwezig.

De omheinde weilanden verspreid over de eigendom beschikken over automatische drinkbakken.

Kortom, dit complex in Bever is een droom voor iedereen die van paarden houdt. Met voldoende ruimte, faciliteiten en een prachtige omgeving is het de perfecte plek om te genieten en het professioneel houden/fokken van paarden.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 1.600.000
Kadastraal Inkomen
€ 2.712
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1943
Grond oppervlakte
56.871 m2
Bewoonbare oppervlakte
184 m2
Referentie
OSHPRPWGZNDC
Makelaar Code
IF-4124
EPC Waarde
515 kWh/m2
EPC Label
F
EPC Certificaat
20231211-0003066451-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Neen
Bestemming
Landschappelijk waardevolle agrarisch gebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
13 Mar 2024
€1.600.000 / Immo Fluisteraar
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com