Home Te Koop Huis 8791 Beveren-leie
Kleine Heerweg 16
Kaart

Kleine Heerweg 16

8791 Beveren-leie Huis Te Koop
154 m² wonen
1011 m² perceel

Ontdek deze charmante en karakteristieke woning, genesteld in een rustige omgeving. Met zijn royale tuin, fijne afwerking en gunstige ligging is dit huis er eentje dat je zal betoveren.

Bij binnenkomst word je verwelkomd door de uitnodigende hal die uitmondt in een aangename leefruimte, groot genoeg voor een eet- en zithoek. Dankzij de directe verbinding met de tuin, baadt deze ruimte in het natuurlijke licht. Daarnaast beschikt dit huis over een onlangs gerenoveerde keuken, volledig uitgerust met alle moderne toestellen.

Op het gelijkvloers vind je ook een handige bijkeuken met doucheruimte, een gastentoilet en een extra ruimte die kan fungeren als bureau of slaapkamer op de begane grond.

De bovenverdieping bestaat uit een badkamer met ligbad en dubbele wastafel, samen met drie slaapkamers waarvan één momenteel dienstdoet als dressing.

De zuidwestelijk georiënteerde tuin draagt bij aan de charme van deze woning, met een verwarmd zwembad, poolhouse en een gezellig terras. Dit is de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van gezellige momenten!

Ben je geïnteresseerd in dit prachtige pand? Fantastisch! Neem snel contact op voor een bezichtiging ter plaatse.

* * *

Kleine Heerweg 16 - 8791 Beveren-leie - Deze prachtige, goed onderhouden woning met karakter en charme biedt een unieke en rustige leefomgeving. Door zijn ruime tuin, mooie afwerking en interessante ligging zal de woning velen onder jullie zeker bekoren!
Via de inkomhal van de woning hebben we toegang tot de gezellige leefruimte met plaats voor eet- en zithoek en kijkt uit op de tuin van de eigendom. Aansluitend is er de recent vernieuwde keuken voorzien van alle toestellen.
Op het gelijkvloers is er daarnaast nog ruimte voor een extra bijkeuken met doucheruimte, gastentoilet en bureau/gelijkvloerse slaapkamer!
De verdieping van de woning is voorzien van een badkamer met ligbad en dubbele lavabo en 3 slaapkamers waarvan 1 gebruikt wordt als dressing.
Buiten is de gezellige zuidwest georiënteerde tuin, compleet met een uitnodigend terras, zwembad met verwarming op warmtepomp, poolhouse. De perfecte plek voor ontspanning en gezelligheid!
Troeven:
Heeft U interesse in deze super mooie eigenom? Top! Neem snel contact op voor een bezoek ter plaatse.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 485.000
Kadastraal Inkomen
€ 1.103
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1988
Grond oppervlakte
1011 m2
Bewoonbare oppervlakte
154 m2
Referentie
UYWLKNXHN3LA
EPC Waarde
217 kWh/m2
EPC Label
C
EPC Certificaat
20240226-0003154818-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Vergunning uitgereikt
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
22 Mar 2024
€485.000 / ERA Bossuyt
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com