immo Kaart

Walhof 9-17, 9120 Beveren

Huis Te Koop in Beveren
Prijs op aanvraag Lening simuleren

Walhof 9-17 - 9120 Beveren - Op zoek naar een BEN-appartement of BEN-woning in een rustig groen binnengebied te Beveren?

Vlakbij het centrum, het station en de fietssnelweg richting Antwerpen, stuit je op nieuwbouwproject Oscar. In deze verborgen parel is het heerlijk rustig wonen in het groen.
Je vindt er 39 prachtig afgewerkte BEN-appartementen (BijnaEnergieNeutraal) en 7 stapelwoningen, verspreid over 4 gebouwen.
Elke BEN-woning beschikt over vloerverwarming d.m.v. een individuele warmtepomp (lucht-water), ventilatie type D met warmterecuperatie en heeft een maximum E-peil van max. E30 waardoor u geniet van bijkomende financiële voordelen zoals 50% korting op de onroerende voorheffing gedurende 5 jaar alsook verlaagde energiekosten.

Er is keuze tussen 1, 2 of 3 slaapkamers in deze wooneenheden met oppervlaktes tussen 81 m² en 141 m². Ook is er voldoende buitenruimte voorzien met Z- en ZW-georiënteerde terrassen tot wel 15 m² in de appartementen en tot 50 m² op de terrassen van de stapelwoningen.
Verkoopprijzen vanaf 258 915 euro. Reeds +70% van het totale project is verkocht.

Daarnaast is er een ondergrondse parking aanwezig waar zich de ondergrondse autostaanplaatsen bevinden.

Benieuwd naar de andere BEN-appartementen op een rustige ligging? Contacteer ons dan voor andere mogelijkheden binnen dit project via verkoop@homevast.be of tel. 03 344 77 44.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Huis
Referentie
WI1ZOJF-MH0A
Makelaar Code
5350379
Prijzen gevonden op dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com