Home Te Koop Huis 9120 Beveren
Gravendreef 28
Kaart

Gravendreef 28

9120 Beveren Huis Te Koop
133 m² wonen
672 m² perceel
3 slaapkamers

Ontdek deze prachtige nieuwbouwwoning, gekenmerkt door een unieke massieve houten constructie die warmte en karakter geeft aan de woning. Elk detail is zorgvuldig ontworpen met duurzame materialen die de schoonheid en kwaliteit van het huis benadrukken.

De woning beschikt over een volledig uitgeruste open keuken met eiland, perfect voor gezellige maaltijden en ontspannende momenten met dierbaren. De ruime woonkamer biedt een sfeervolle open haard en grote ramen die zorgen voor veel natuurlijk licht en een naadloze verbinding met buiten.

Deze woning combineert esthetiek met functionaliteit. Met een uitstekend EPC en conformiteit aan de elektriciteitsnormen, biedt deze woning een efficiënte en veilige woonomgeving. Het ventilatiesysteem zorgt voor een continue luchtstroom en optimale luchtkwaliteit.

De woning biedt drie ruime slaapkamers, twee badkamers met ligbad en douche, en voldoende opbergruimte. Buiten kunt u genieten van twee zonneterrassen, ideaal om te ontspannen in de frisse lucht.

Parkeren is geen probleem dankzij de overdekte parkeerplaatsen en de aangelegde tuin biedt een rustige plek om te ontspannen na een drukke dag.

Gelegen nabij het marktplein, heeft deze woning een ideale locatie met alle voorzieningen binnen handbereik. Ervaar het zelf en plan vandaag nog een bezoek!

* * *

Gravendreef 28 - 9120 Beveren - Omschrijving Prachtige nieuwbouwwoning met 3 slaapkamers en tuin op ideale locatie Stap binnen in deze prachtige woning, met een unieke houten massieve constructie die warmte en karakter uitstraalt. Elk detail is met zorg ontworpen, met duurzame materialen die niet alleen de schoonheid, maar ook de kwaliteit van deze woning versterken.

De woning heeft een totaal ingerichte open keuken voorzien van een eiland, ideaal voor gezellige diners en ontspannen momenten met vrienden en familie. De volumineuze leefruimte verwelkomt je met een sierhaard die zorgt voor een knusse sfeer, terwijl de grote raampartijen overvloedig natuurlijk licht binnenlaten en een naadloze verbinding creëren tussen binnen en buiten.

Deze woning is niet alleen mooi, maar ook uiterst functioneel. Met een zeer goed EPC en conformiteit aan elektriciteitsnormen, biedt het huis een efficiënte en veilige leefomgeving. Het ventilatiesysteem zorgt voor een constante luchtstroom en optimale luchtkwaliteit.

Met drie ruime slaapkamers, twee badkamers voorzien van ligbad en douche, en overvloedige bergruimte, is er voldoende plaats voor het hele gezin. Stap naar buiten en geniet van twee zonneterrassen, perfect om te ontspannen en te genieten van de buitenlucht.

Parkeren is geen probleem dankzij de overdekte staanplaatsen, terwijl de aangelegde tuin een oase van rust biedt, ideaal om te ontspannen na een drukke dag.

Gelegen nabij het marktplein, geniet je van een ideale ligging met alle voorzieningen binnen handbereik.

🌟 Ervaar het zelf en plan vandaag nog een bezoek!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 735.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2018
Grond oppervlakte
672 m2
Bewoonbare oppervlakte
133 m2
Referentie
DCVKVENLUR06
Makelaar Code
Gravendreef 28, Beveren
EPC Waarde
88 kWh/m2
EPC Label
A
EPC Certificaat
20240313-0003170692-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Ja
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
19 Mar 2024
€735.000 / Uw-Huis.be
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com