Home Te Koop Huis 9120 Beveren
Halfdreef 42
Kaart

Halfdreef 42

9120 Beveren Huis Te Koop
100 m² wonen
2 slaapkamers

Op zoek naar een knusse, dichtbebouwde woning op een ideale locatie? Deze charmante woning ligt op wandelafstand van scholen, winkels en openbaar vervoer. Op het gelijkvloers geniet je van een lichte leefruimte, een keuken, een badkamer uitgerust met inloopdouche en hangtoilet, en een aparte wasruimte. Er is ook een zonnige koer van 36m² met berging of tuinhuis, die gemakkelijk toegankelijk is via een zij-ingang naast de woning - perfect voor fietsen of vuilnisbakken. Op de eerste verdieping bevinden zich twee slaapkamers (15m² en 11m²), beide voorzien van rolluiken. De elektriciteit is volledig conform. De woning heeft enorm veel potentieel en kan omgetoverd worden tot een echte parel mits een opfrisbeurt. Of je nu op zoek bent naar een betaalbaar huis of een fantastische investeringskans, wacht niet langer en maak snel een afspraak.

Let op, bij deze verkoop is er een renovatieverplichting. De koper heeft 5 jaar de tijd om de woning energetisch te renoveren tot energielabel D of beter.

* * *

Halfdreef 42 - 9120 Beveren - Uiterst gezellige gesloten bebouwing op een gunstige ligging. De woning is gelegen op wandelafstand van scholen, diverse winkels en openbaar vervoer. Ze werd als volgt ingedeeld:
Op het gelijkvloers: een lichte leefruimte, keuken, badkamer met inloopdouche en hangtoilet, een aparte wasruimte en een zonnige koer (36m²) met berging/tuinhuis. Deze koer is eveneens bereikbaar via een zij-ingang naast de woning. Dit is zeer handig voor fietsen of vuilbakken. Op de eerste verdieping zijn er twee slaapkamers (15m² en 11m²) voorzien van rolluiken.
De elektriciteit is conform. Dit huis kan een pareltje worden, maar dient opgefrist te worden.
Kortom bent u op zoek naar een betaalbare woning of naar een ideaal investeringspand zonder zorgen, aarzel niet en maak snel uw afspraak.

“Bij deze verkoop is de renovatieverplichting van toepassing. De koper heeft 5 jaar de tijd om de woning energetisch te renoveren tot energielabel D of beter.”

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 199.000
Kadastraal Inkomen
€ 250
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1918
Bewoonbare oppervlakte
100 m2
Referentie
2F7YUFRKDID3
Makelaar Code
Halfdreef 42
EPC Waarde
779 kWh/m2
EPC Label
F
EPC Certificaat
20220826-0002662973-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
ja
Dagvaarding uitgebracht
nee
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Niet overstromingsgevoelig
Prijs Geschiedenis
21 Mar 2024
€199.000 / De Woninggalerij
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com