Home Te Koop Huis 9120 Beveren
Van Craenenbroeckstraat 17
Kaart

Van Craenenbroeckstraat 17

9120 Beveren Huis Te Koop
117 m² wonen
173 m² perceel
2 slaapkamers

Ontdek deze te renoveren woning, ideaal gelegen nabij het centrum van Beveren. Stap binnen in een inkomhal die je leidt naar een gezellige woonruimte met aparte eetplaats. De woning beschikt tevens over een badkamer uitgerust met een ligbad/douche, lavabo en toilet, alsook een keuken klaar om omgetoverd te worden naar je eigen smaak. Op de eerste verdieping vind je twee slaapkamers. Geniet bovendien van een zuidwest gerichte tuin met berging - perfect voor gezellige zomerdagen of voor extra opslagruimte.

De woning is voorzien van ramen met enkele beglazing en verwarming via aardgaskachels. Met diverse winkels vlakbij en het centrum op loopafstand, biedt deze woning alle nodige voorzieningen binnen handbereik. Daarnaast geniet je van een vlotte verbinding naar de E34.

Op zoek naar een woning die je volledig kan omtoveren volgens je eigen stijl en voorkeuren? Aarzel dan niet langer en plan vandaag nog een bezoek aan deze potentieelrijke woning in Beveren.

* * *

Van Craenenbroeckstraat 17 - 9120 Beveren - Deze te renoveren woning nabij het centrum van Beveren, biedt u een inkomhal, een living met aparte eetplaats, een badkamer met bad/douche, lavabo en toilet en een keuken. Op de eerste verdieping zijn er 2 slaapkamers. Zuidwest gerichte tuin met berging. De ramen zijn voorzien van enkele beglazing. Verwarming met aardgaskachels. In de nabijheid van diverse winkels en op wandelafstand van het centrum. Goede verbinding naar E34. Ben je op zoek naar een woning die je naar eigen smaak volledig kan renoveren, aarzel dan niet en maak vandaag nog een afspraak.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 189.000
Kadastraal Inkomen
€ 349
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
173 m2
Bewoonbare oppervlakte
117 m2
Referentie
QPTA2WGO4UID
Makelaar Code
db954
EPC Waarde
515 kWh/m2
EPC Label
F
EPC Certificaat
20230809-0002961554-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Gebouwd voor 1962)
Dagvaarding uitgebracht
Nee
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Nee
Prijs Geschiedenis
21 Mar 2024
€189.000 / Vastgoed Bulteel
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com