Home Te Koop Huis 9120 Beveren
Kallobaan 148
Kaart

Kallobaan 148

9120 Beveren Huis Te Koop
236 m² wonen
Prijs op aanvraag Lening simuleren

Kallobaan 148 - 9120 Beveren - Bent u op zoek naar de ideale locatie om werk en wonen te combineren? Of eerder op zoek naar een rustig gelegen energiezuinige woning met ruime garage in centrum Beveren?
Deze halfopen bebouwing met een zéér gunstig EPC-label biedt tal van opties. 

We ontvangen u graag op het gelijkvloers waar de inkomhal met wachtruimte en apart toilet toegang geeft tot drie multifunctionele ruimtes die momenteel ingericht zijn als kinesitherapiepraktijk, maar die vele mogelijkheden bieden voor de uitoefening van eender welk vrij beroep. Of het nu gaat om een praktijkruimte, kantoor, atelier of winkel, deze ruimte biedt volop mogelijkheden voor ondernemerschap aan huis. Momenteel geniet deze verdieping verder ook nog een praktische berging met voorziening voor wasmachine, een keuken/bergruimte met toegang tot de tuin, en een badkamer (ingericht met douche, enkel lavabomeubel, hangtoilet, handdoekwarmer en spiegelkasten). 

De eerste verdieping voorziet een lichtrijke ruime leefruimte in parket met inbouwgashaard, een open leefkeuken voorzien van alle comfort, en drie volwaardige slaapkamers en een badkamer (ingericht met ligbad, toilet, lavabo, en wandmeubel). 

Achteraan de woning is er een terras en onderhoudsvriendelijke tuin aanwezig. Daarnaast is er een zéér ruime garage van maar liefst 45 m² voorzien met natuurlijk lichtinval, elektriciteit en verlichting. De woning is bovendien volledig onderkelderd (kruipkelder). 

De energiezuingheid met EPC 108 kWh/m² per jaar - label B, 3-dubbele beglazing, zonnepanelen, warmtepomp en CV op aardgas, combinatie van wonen en werken, centrale maar toch zéér rustige ligging, garage van 45 m², zijn slechts enkele troeven van deze topper.

Mis deze unieke kans niet om wonen en werken te combineren op één locatie in centrum Beveren.
Neem vandaag nog contact op met ons voor meer informatie of een bezichtiging via verkoop@homevast.be of telefonisch op het nummer 03 344 77 44.
We leiden u met veel plezier rond!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Kadastraal Inkomen
€ 1.388
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1976
Bewoonbare oppervlakte
236 m2
Referentie
H2A0JJG8-BQB
Makelaar Code
5942472
EPC Waarde
108 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
20240216-0003144747-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com