Kaart

Kreek

9130 Beveren Huis
167 m² wonen
863 m² perceel
1 slaapkamers
€885.000

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Kreek - 9130 Beveren - Een dynamisch dialoog tussen binnen en buiten Gelegen in Kieldrecht, op amper 20 minuten van Antwerpen! 
Locatie
Wonen in harmonie met de natuur? In deze woning vervaagt de grens tussen binnen en buiten door glazen gevels die uitzicht bieden op een weelderige tuin met een vijver. Bovendien bevindt het waardevolle natuurgebied, de Grote Geule, zich in de achtertuin. In een rustig gelegen eenrichtingstraatje, verscholen achter een dijk in Kieldrecht hebben B-architecten een waar kunstwerk geschapen met aandacht voor energie-efficiëntie. Een woning die meer biedt dan louter architectuur; ze belichaamt een levensstijl, een uitdrukking van identiteit en comfort.
Beschrijving
Aan de buitenkant lijkt deze woning een neutraal volume, wat de verrassing bij binnenkomst eens zo groot maakt. Binnenin strelen betonnen vloeren, samen met de warmte van verschillende houtsoorten en andere zorgvuldig geselecteerde materialen de zintuigen. Het verhaal ontvouwt zich verder in de indeling van de ruimte. Deze is namelijk verdeeld in drie ‘schijven’. Van links naar rechts: de wintertuin, de inkomhal met ruimte voor een bureau, de uitnodigende leefruimte verdeeld over verschillende levels, de keuken en daarboven de slaapkamer met badkamer die zowel voorzien is van een douche als bad. De overgang tussen deze levels wordt gevierd door een ingemaakte kastenwand uit een mozaïek van houtsoorten die zowel boven als beneden fungeert als opbergruimte/dressing. Ondergronds is er een separaat toilet en  ruime bergruimte voor het ultieme gemak van de bewoners. Elke hoek van de woning is doordrenkt van zorg en aandacht, een ode aan vakmanschap, verfijning en design.
Het zijn niet alleen de ruimtes die spreken. Door de matglazen zijgevel en glazen achtergevel wordt het contact met de natuur gemaximaliseerd, waardoor het groen organisch deel uitmaakt van de leefomgeving. Verder zijn er twee terrassen, een carport en een tuinhuis.
Samengevat, deze woning is een dynamisch dialoog tussen binnen en buiten, tussen ruimte en design, tussen dromen en werkelijkheid.
Belangrijkste troeven
Benieuwd naar wat er nog meer achter deze gevel schuilt? Laten we de woning samen ontdekken!
Verplichte vermeldingen: EPC 158 kWh m², P-score: D G-score: A.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 885.000
Kadastraal Inkomen
€ 863
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
863 m2
Bewoonbare oppervlakte
167 m2
Referentie
ANX4VPAKJTRC
EPC Waarde
158 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
0003129957
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Vergunning uitgereikt
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig
Verkavelingsvergunning
Geen verkavelingsvergunning
Bestemming
In aanvraag
Overstromingsgebied
In aanvraag
Prijs Geschiedenis
23 Feb 2024
€885.000 / Walls Vastgoedmakelaars
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com