Home Huis 3360 Bierbeek
Hoogstraat 25
Kaart

Hoogstraat 25

3360 Bierbeek Huis
209 m² wonen
1100 m² perceel
4 slaapkamers
€369.000

Op zoek naar een vastgoed parel op een boogscheut van Leuven en in de nabijheid van het charmante Bierbeek? Wij zijn enthousiast dit vrijstaande huis uit 1966 te koop aan te bieden. De woning, gelegen op een prachtig en zonovergoten perceel van maar liefst 1100 m², heeft tal van troeven.

De gelijkvloerse verdieping biedt een royale inkomhal, een lichtovergoten woonkamer met zit- en eetruimte, een comfortabele badkamer met ligbad en douche, een praktische wasruimte en een stookruimte. De keuken, aangrenzend aan een heldere veranda, biedt toegang tot de zonovergoten tuin. Deze zorgt voor een permanent vakantiegevoel in eigen land, dankzij de privacy en unieke vergezichten.

De eerste verdieping herbergt drie volwaardige slaapkamers en een nachthal, terwijl de zolder vlot bereikbaar is via een uittrekbare trap. Het vastgoed beschikt tevens over een functionele kelder en een ruime garage naast de woning.

Met enkele renovaties kan dit huis omgetoverd worden tot een gezellige, hedendaagse thuis. Zijn rustige, centrale ligging en het potentieel maken deze woning absoluut een bezoek waard. Mis deze kans niet en beslis snel!

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Hoogstraat 25 - 3360 Bierbeek - Op een zucht van Leuven en op wandelafstand van de gezellige dorpskern van Bierbeek, zijn wij verheugd deze alleenstaande woning te koop aan te bieden. Deze degelijke woning met als bouwjaar 1966 bevindt zich op een mooi en perfect georiënteerd perceel van maar liefst 1100 m². Dit eigendom met een nuttige bewoonbare oppervlakte van 209 m² omvat op het gelijkvloers een ruime inkomhal, een lichtrijke living bestaande uit een zit-en een eetplaats, een badkamer met ligbad en douche, een praktische wasruimte, een stookruimte en een keuken met aansluitend een lichtrijke veranda die op zijn beurt toegang biedt tot de zonovergoten tuin. Op de eerste verdieping bevinden er zich 3 volwaardige slaapkamers en een nachthal. Hogerop kan men de zolder bereiken via een uittrekbare zoldertrap. Verder beschikt dit eigendom nog over één functionele kelder en over een ruime garage die zich naast de woning bevindt. De aanwezigheid van een riante tuin met veel privacy en unieke en gevrijwaarde vergezichten is een niet te ontkennen pluspunt en leent zich tot een permanent vakantiegevoel in eigen land. Mits een aantal verbouwingswerken uit te voeren kan dit huis eenvoudig veranderd worden in een gezellige, hedendaagse thuis! Kortom, deze degelijke woning met veel potentieel, gelegen op een uiterst rustige doch zeer centrale ligging is zeker een bezoek waard. Voor snelle beslissers.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 369.000
Kadastraal Inkomen
€ 1.234
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1966
Grond oppervlakte
1100 m2
Bewoonbare oppervlakte
209 m2
Referentie
JOQ9MPU-WRUH
Makelaar Code
4221
EPC Waarde
536 kWh/m2
EPC Label
F
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Niet van toepassing
Verkavelingsvergunning
Niet van toepassing
Bestemming
Woongebied met landelijk karakter
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
31 Jan 2024
€369.000 / Immo Time
10 Jan 2024
€385.000 / Immo Time
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com