Home Te Koop Huis 3360 Bierbeek
Korbeek-Losestraat 53
Kaart

Korbeek-Losestraat 53

3360 Bierbeek Huis Te Koop
144 m² wonen
868 m² perceel
3 slaapkamers

* * *

Korbeek-Losestraat 53 - 3360 Bierbeek - Omschrijving: deze woning in open bebouwing bevindt zich in Bierbeek en biedt aangename leefruimtes op het gelijkvloers, 3 kamers op de verdieping en een zolderverdieping die desgewenst ook kan ingericht worden. Achteraan de woning is er een veranda en een tuin met serre. De dubbele garage en het ruime atelier erachter bieden extra mogelijkheden als werkplaats of hobbyruimte, bijvoorbeeld. Deze woonst is volledig omringd door agrarisch gebied.
Omvattende:
Gelijkvloers: inkomhal, zit- en eetkamer, keuken en eetplaats, zit- of ontbijthoek, badkamer, veranda, berging/technische ruimte en toiletruimte
Eerste verdieping: nachthal, 3 slaapkamers, badkamer
Zolderverdieping: bergzolder
Kelder: voorraadruimte
Dubbele garage en werkhuis
Oprit en tuin: oprit, tuin met serre
Ligging: de woning bevindt zich in een straat die Bierbeek verbindt met Korbeek-Lo. Bushaltes zijn vlakbij, de N3 Leuven-Tienen is op 1,5 km afstand en de aansluiting met de E40 is op 5 km rijden.
Deze woning is onmiddellijk beschikbaar.
INDELING
Gelijkvloers
Inkomhal: de inkomhal is aangenaam helder dankzij de raampartijen in en naast de voordeur. Links leidt een deur naar de zit- en eetkamer, rechtdoor gaat een deur naar de keuken en rechts leidt de trap naar de bovenverdieping. De vloer in de inkomhal is bekleed met kurk.
Zit- en eetkamer: via de deur links in de inkomhal bereikt men eerst de zitkamer, waar een grote raampartij uitgeeft aan de voorkant van de woning en een bijkomend raam uitkijkt op de oprit links van de woning. Ook het raam in de eetkamer geeft uit aan de zijkant van de woning. Van de eetkamer leidt een deur rechts naar de keuken en een brede harmonicadeur leidt naar een zit- of ontbijthoek die uitgeeft op de veranda en de tuin achteraan de woning. De vloer in de zit- en eetkamer is bekleed met tapijttegels.
Keuken en eetplaats: rechts van de eetkamer bevindt zich de functioneel ingerichte keuken, uitgerust met een enkele wastafel met druipvlak, een vitrokeramische kookplaat en dampkap, een vaatwasmachine en verder opbergkasten en -lades boven en onder het aanrecht. Het hoekraam in de keuken geeft uit aan de voorkant van de woning en van de keuken leiden deuren naar de kelder en naar de inkomhal. De vloer in de keuken is bekleed vinyltegels en de muren zijn tot op stahoogte betegeld.
Zit- of ontbijthoek: via de harmonicadeur in de eetkamer bereikt men een ruimte die perfect is als ontbijt- of zithoek, bijvoorbeeld. Links geeft een grote raampartij uit op de oprit naast de woning. Rechtdoor kijken het grote raam en de deur met glaspartij ernaast uit op de veranda en de tuin. Van hieruit leiden deuren naar de keuken en naar de badkamer. De vloer in deze kamer is bekleed met dezelfde tapijttegels als in de zit- en eetkamer.
Badkamer: de badkamer op het gelijkvloers is uitgerust met een lavabo, een inloopdouche met glazen wand en een toilet. Langs de wand rechts is opbergruimte voorzien. Een horizontaal raam zorgt hier voor daglicht en verluchting. De vloer in de badkamer is bekleed met laminaat en de wanden zijn grotendeels betegeld.
Veranda: de ruime veranda achteraan de woning is uitgerust met 2 grote schuifraampartijen. Rechts in de veranda leidt een deur naar een berging. Het dak is bekleed met PVC en de vloer is betegeld.
Berging/technische ruimte en toiletruimte: een deur in de veranda leidt naar de berging, waar zich ook de verwarmingsketel bevindt. Van hieruit leiden deuren naar de badkamer en naar een toiletruimte, die is uitgerust met een toilet en lavabo. De vloer is hier bekleed met grijze tegels.
Eerste verdieping
Via de trap in de inkomhal bereikt men de nachthal op de verdieping, waar de vloer bekleed is met kurk.
3 slaapkamers: de slaapkamers op deze verdieping hebben alle 3 aangename afmetingen en beschikken elk over een enkel en een dubbel raam. De vloer is in 2 slaapkamers bekleed met linoleum en in de derde met vasttapijt.
Badkamer: de badkamer is uitgerust met een lavabo met spiegel, een ligbad en een toilet. Een enkel raam zorgt hier voor daglicht en verluchting. De vloer is bekleed met vinyl en de wanden zijn grotendeels bekleed met blauwe tegels.
Zolderverdieping
In de nachthal op de eerste verdieping bevindt zich het luik naar de zolder, die bestaat uit 1 grote ruimte die desgewenst ook ingericht kan worden. De vloer is bekleed met tapijt en een enkel raam zorgt hier voor daglicht.
Kelder
Via de deur in de keuken bereikt men de trap naar de kelder, die bestaat uit 1 compartiment dat hoofdzakelijk dient als voorraadruimte.
Dubbele garage en werkhuis
Via de oprit links van de woning bereikt men de dubbele garage met elektrisch bediende kantelpoorten. In de garage rechts bevindt zich een fosse. Via een schuifdeur achteraan in de garage bereikt men het ruime werkhuis, van waaruit een deur naar de tuin leidt.
Oprit, tuin met serre
De oprit links van de woning is aangelegd met klinkers en leidt tot aan de dubbele garage. Rechts van de garage is er een tuinpad met daarnaast een stuk tuin. In het tuingedeelte achteraan het werkhuis bevindt zich ook een serre.
Bijzondere specificaties en aandachtspunten:
- Schrijnwerk grotendeels in hout met enkele beglazing, deels in aluminium met enkele beglazing
- Verwarming op mazout
Conclusie:
Deze instapklare woning in open bebouwing biedt aangename leefruimtes op het gelijkvloers, 3 kamers op de verdieping en een zolderverdieping die desgewenst ook kan ingericht worden. Achteraan de woning is er een veranda en een tuin met serre. De dubbele garage en het ruime atelier erachter bieden extra mogelijkheden als werkplaats of hobbyruimte, bijvoorbeeld. De woning bevindt zich in een straat die Bierbeek verbindt met Korbeek-Lo. Bushaltes zijn vlakbij, de N3 Leuven-Tienen is op 1,5 km afstand en de aansluiting met de E40 is op 5 km rijden.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 367.000
Kadastraal Inkomen
€ 1.251
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1964
Grond oppervlakte
868 m2
Bewoonbare oppervlakte
144 m2
Referentie
LXLHUK2SC52-
EPC Waarde
941 kWh/m2
EPC Label
F
EPC Certificaat
3104809
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Neen
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
woongebied landelijk karakter
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
26 Feb 2024
€367.000 / Itimmo
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com