Home Te Koop Huis 3360 Bierbeek
Ruisbroekstraat 27
Kaart

Ruisbroekstraat 27

3360 Bierbeek Huis Te Koop
210 m² wonen
2.769 m² perceel
4 slaapkamers

Gelegen in een rustige straat, vinden we dit charmante huis met enorm potentieel op een ruim perceel van 27,69 are. Dit is de perfecte plek voor dierenliefhebbers of mensen die houden van een groene omgeving.

Het gelijkvloers bestaat uit een inkomhal met trap, een lichte en ruime woonkamer van 47m2, een grote eetkamer van 39m2 met een open keuken die direct toegang biedt tot de tuin en het terras. Daarnaast is er een apart toilet, een badkamer met dubbele wastafel en bad, en een slaapkamer van 18m2. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers (11m2, 17m2, 9m2) en een tweede badkamer met douche, wastafel en toilet.

Aan de buitenkant heeft de villa een mooie voortuin met oprit en aan de achterkant een groot bijgebouw dat gebruikt kan worden als kantoor aan huis, speelhuis voor de kinderen, atelier, enzovoort. De diepe tuin is ideaal voor het houden van dieren of gewoon om te genieten van de groene omgeving.

De woning is gedeeltelijk onderkelderd en heeft ook een bergzolder en een inpandige garage. Let op: deze woning valt onder de renovatieverplichting. Voor meer informatie, bezoek www.energiesparen.be.

Heeft u interesse? Neem dan contact op via 016 56 56 14 of info@immogve.be.

* * *

Ruisbroekstraat 27 - 3360 Bierbeek - Achterin gelegen, in een rustige straat vinden we deze charmante woning met enorm potentieel op een terrein van maar liefst 27,69 are! Ideaal voor het houden van dieren of eenieder die houdt van ruimte en een groene omgeving.

Indeling van het gelijkvloers: inkomhal met trap, ruime leefruimte (47m2) met veel lichtinval, ruime eetkamer (39m2) met open keuken en directe toegang tot tuin en terras, apart toilet, badkamer met dubbele lavabo en bad, slaapkamer (18m2). Op de eerste verdieping vinden we 3 slaapkamers (11m2, 17m2, 9m2) en een badkamer (douche, lavabo, toilet).

Aan de buitenkant beschikt de villa vooraan over een mooie voortuin met oprit. Achteraan vinden we een groot (vergund!) bijgebouw dat dienst deed als duivenkot maar kan gebruikt worden als thuiswerkplek, speelhuis voor de kinderen, atelierruimte, ....) verder nog een diepe tuin, ideaal voor het houden van dieren of gewoon om heerlijk te genieten van de groene omgeving.

De woning is gedeeltelijk onderkelderd en beschikt eveneens over een bergzolder en een inpandige garage.

Deze woning valt onder de renovatieverplichting, meer info via www.energiesparen.be. 

Interesse? Bel 016 56 56 14 of mail info@immogve.be

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 455.000
Kadastraal Inkomen
€ 1.412
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1962
Grond oppervlakte
2.769 m2
Bewoonbare oppervlakte
210 m2
Referentie
WM0ZK6TIERDC
Makelaar Code
5900345
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
nee
Verkavelingsvergunning
nee
Bestemming
Woongebied met landelijk karakter
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
14 Mar 2024
€455.000 / GVE Immobiliën
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com