Home Te Koop Huis 3740 Bilzen
Laakstraat 1
Kaart

Laakstraat 1

3740 Bilzen Huis Te Koop

* * *

Laakstraat 1 - 3740 Bilzen - Welkom in de Laakstraat 1 Bilzen! Op deze gegeerde locatie, vlakbij het bruisende stadscentrum van Bilzen, treffen we deze prachtige villa aan, die begin jaren '90 werd opgericht.

+++ Bekijk je dit pand via een aanverwante website? Ga dan snel naar https://somvastgoed.be/nl/aanbod/3684855/villa-te-koop-in-3740-bilzen +++

Uniek aan dit woonhuis is ongetwijfeld de uitzonderlijke ligging. Zo bevindt het zich in een residentiële doch zeer rustige (en landelijke) buurt, op slechts 5 minuten van het centrum van Bilzen. De villa is gelegen op een perceel van 15 are en beschikt over een bruikbare oppervlakte van +- 250m2. Kenmerkend aan dit pand is de charmante voorgevel, gezellige leefruimte met open haard en panoramisch zicht op de tuin (met vijver). Het pand beschikt over 4 volwaardige slaapkamers, waardoor het perfect geschikt is voor grotere gezinnen. Tot slot zijn er binnen deze woning nog twee bureel-ruimtes: één bereikbaar via de centrale hal en één die integraal onderdeel uitmaakt van de leefruimte.

De indeling van deze woning is als volgt:

We betreden het pand via een centrale inkomhal die toegang biedt tot de verschillende vertrekken. Aan onze rechterzijde vinden we een bureau van 10,30m2 terug, wat het pand uitermate geschikt maakt voor zelfstandigen/vrije beroepen. We begeven ons naar de woon- en eetkamer, die door open glaspartijen zorgen voor een prachtig zicht op de tuin. In deze ruimte (van om en bij de 60m2) is het werkelijk aangenaam vertoeven, mede door de aanwezigheid van een open haard. Via de keuken bereiken we de berging en inpandige garage. De inpandige garage biedt de mogelijkheid om meerdere voertuigen onderdak te bieden en is zonder twijfel een leuke extra binnen deze woning.

De tuin is duidelijk één van de voornaamste troeven van deze villa. Naast voldoende privacy biedt deze buitenruimte dan ook een overvloed aan rust. Bijzonder aan de tuin is de oppervlakte van meer dan 10are vlakbij het centrum van Bilzen. Van een enorm pluspunt gesproken...

Via de centrale inkomhal begeven we ons naar de eerste verdieping. Op dit niveau bevinden zich 4 volwaardige slaapkamers, één badkamer, uitgerust met dubbele lavabo, bad en inloopdouche. Bijkomend vinden we op dit verdiep ook nog veel (praktische) opbergkasten, zodat letterlijk elke hoek van het huis optimaal benut kan worden.

Belangrijkste troeven:

- Deze villa wordt verwarmd met vloerverwarming
-De villa bevindt zich in een zeer gegeerde woonbuurt, vlakbij het centrum van Bilzen
-De tuin (met vijver) bieden doorheen de verschillende seizoenen voldoende privacy en rust
-Binnen de woning werden de keuken en inbouwkasten op maat gemaakt door een schrijnwerker
- Vanuit de woon- en eetkamer krijgen we (samen met de gezellige open haard) een panoramisch zicht op de tuin

Belangrijk om te vermelden:

- Verkoop onder het gunstige stelsel van registratierechten. Indien U voldoet aan de voorwaarden, betaalt U slechts 3% registratierechten bovenop de aankoopprijs van deze woning. Het standaardtarief van RR bij de aankoop van een onroerend goed bedragen 12%.

Bent u nog eigenaar van een huis of appartement maar wenst u te verkopen? Ook dan kunnen wij u helpen! Ons vastgoedkantoor “SOM Vastgoed” verkoopt uw woning of appartement en ondertussen kiest u uit ons uitgebreid aanbod. Kom vandaag nog in contact met onze erkende vastgoedmakelaars, die U onmiddellijk een perfecte indicatie kunnen geven van de realistische verkoopwaarde van uw woning/appartement.

Wees snel en laat deze kans niet aan U voorbijgaan! Wenst u meer informatie over deze prachtige nieuwbouwwoning?
Bel voor een vrijblijvende afspraak: 011 36 34 32

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 524.900
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1989
Referentie
S0ISXZEPB-KT
Makelaar Code
MVLaakstraat1Bilzen
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Bouw vergund
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Neen
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
10 Apr 2024
€524.900 / SOM Project
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com