Home Te Koop Huis 3740 Bilzen
Maastrichterstraat 41
Kaart

Maastrichterstraat 41

3740 Bilzen Huis Te Koop
130 m² wonen
572 m² perceel
2 slaapkamers

Ben je op zoek naar een huis met potentieel, gelegen in het bruisende Bilzen? Dan is deze halfvrijstaande woning aan de Maastrichterstraat 41 wellicht iets voor jou! Het pand geniet van een zuidelijke oriëntatie en bevindt zich op een perceel van 572 m².

De centrale ligging is uitstekend: op minder dan een kilometer afstand ligt het stadscentrum waar je tal van winkels, scholen, apotheken en restaurants vindt. Ook voor woon-werkverkeer zit je hier goed, want de ringweg en de E313 zijn gemakkelijk bereikbaar.

In 2006 onderging dit huis al een eerste renovatie waarbij onder andere de ramen en de elektriciteit vernieuwd werden, en een moderne keuken en badkamer geïnstalleerd werden. Hoewel er nog ruimte is voor verdere renovatie en opfrissing, voldoet het huis momenteel aan alle vereisten en heeft het een EPC-label D.

Het huis beschikt over twee ruime slaapkamers op de eerste verdieping, samen met een comfortabele badkamer. Daarnaast is er nog een zolderverdieping die kan omgetoverd worden tot een extra slaapkamer. Op het gelijkvloers vind je een aangename woonkamer met zicht op het terras en de tuin.

Kortom, dit huis biedt een waaier aan mogelijkheden en is een ideale start voor wie een woning wil personaliseren volgens eigen smaak en behoeften!

* * *

Maastrichterstraat 41 - 3740 Bilzen - Deze halfvrijstaande woning is gelegen langs de Maastrichterstraat ter hoogte van nummer 41, op een zuidgericht perceel van 5a72ca.
Op minder dan een kilometer vindt men het centrum van Bilzen, zodat ondermeer winkels, scholen, apothekers, restaurantjes en alle faciliteiten die deze bloeiende stad te bieden heeft, vlakbij te vinden zijn. De autosnelweg E313 is vlot toegankelijk via de nabij gelegen ring.

De woning heeft omstreeks 2006 al een eerste renovatie mogen ondergaan met inbegrip van volgende werkzaamheden: vernieuwing ramen, vernieuwing elektrische installatie met conformiteitsattest, CV, keuken en badkamer, .. Aan de koper om de woning verder te renoveren en op te frissen, zonder dat dit eigendom onderhevig is aan de renovatieplicht, met een reeds behaald EPC van 391 kWh/m² pj - label D.

Indeling:
gelijkvloers:
inkom met trap en toilet, woonkamer onderverdeeld in zit- en eetplaats, met zicht op terras en tuin, aparte keuken met achterdeur naar het terras, toegang tot de kelderverdieping met bergruimte.
1ste verdieping:
nachthal, twee degelijke ruime slaapkamers, badkamer met ligbad en toilet, ruimte voor CV, van waaruit de mogelijkheid bestaat om een vaste trap te laten vertrekken richting zolderverdieping, met mogelijkheden voor uitbreiding en inrichting tot derde slaapkamer.
Buiten: terras, tuin, tuinberging.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 210.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1951
Grond oppervlakte
572 m2
Bewoonbare oppervlakte
130 m2
Referentie
W00UGN6I-14S
Makelaar Code
Maastrichterstraat41
EPC Certificaat
20240229-0003157917-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
Woongebied met landelijk karakter
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
11 Apr 2024
€210.000 / Immokantoor Goffin
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com