Home Te Koop Huis 3740 Bilzen
Processiestraat 18
Kaart

Processiestraat 18

3740 Bilzen Huis Te Koop
815 m² perceel
Prijs op aanvraag Lening simuleren

* * *

Processiestraat 18 - 3740 Bilzen - Stijlvolle, comfortabele recent (2022) gebouwde woonst met 5 slaapkamers, 2 badkamers en dit op een schitterend perceel van ruim 8are15ca!

Deze eigentijdse, BEN-woning is met buitengewone zorg en aandacht voor detail van boven tot onder smaakvol afgewerkt, met een selectie van hoogwaardige materialen die een sfeer van luxe creëren. Het ontwerp van de benedenverdieping is het resultaat van de expertise van het gerenommeerde architectenbureau RWK Interieur, wat duidelijk te zien is in de verfijnde afwerking en doordachte keuze van materialen.

Bij het betreden van de woning via de linkerzijde, langs een prachtig aangelegde oprit, word je onmiddellijk gegrepen door de architecturale kenmerken van het huis. Een elegante houten trap leidt je naar de tweede verdieping, terwijl verborgen deuren discreet toegang bieden tot de berging (toegankelijk langs inkomhal én keuken). Een imposante stalen deur met glas opent naar de open leefruimte, waar overvloedig natuurlijk licht binnenvalt door de grote raampartijen.

De woonkamer is slim opgedeeld door open wanden die niet alleen de ruimte definiëren, maar ook dienen als handige opslagmogelijkheden. De keuken is ontworpen met het oog op zowel compactheid als ruimtelijkheid, met veel aandacht voor opslagmogelijkheden en een lay-out die perfect geschikt is voor het ontvangen van gasten. 

Het kookeiland is vervaardigd met een prachtig marmeren blad, wat niet alleen een luxe uitstraling geeft, maar ook duurzaamheid en functionaliteit bevordert. Daarnaast is het kookeiland uitgerust met kasten aan beide zijden, een zeer ruim kookfornuis met een ingewerkt afzuigsysteem en naadloos ingewerkte spoelbak.

De kasten zijn nauwkeurig ingewerkt en op maat gemaakt, waardoor ze perfect passen bij de algehele esthetiek van de keuken en tevens zorgen voor optimale opslagruimte. Een ingebouwde nis is voorzien voor het koffieapparaat en andere losse keukentoestellen, waardoor het werkblad vrij blijft van rommel en er meer werkruimte beschikbaar is.

De bovenverdieping is eveneens slim ingedeeld voor optimale functionaliteit en esthetiek. De hal leidt direct naar alle ruimtes, waardoor een efficiënte doorstroming door de verdieping mogelijk is.

De masterbedroom is voorzien van een inloop dressing. Het slaapgedeelte bevindt zich aan de linkerkant, terwijl aan de rechterkant de ensuite badkamer te vinden is. Hier vind je een royaal ligbad, een inloopdouche met regendouche, en een dubbele wastafel met een elegant wandmeubel en spiegelkasten. De afwerking is hoogwaardig en tijdloos modern.

Naast de master badkamer is er nog een aparte badkamer, met een dubbele wastafel en een inloopdouche, in dezelfde stijl als de ensuite badkamer. Een apart toilet op de bovenverdieping biedt extra gemak voor de bewoners en gasten.

Hiernaast zijn er nog vier ruime slaapkamers op de bovenverdieping, elk van gelijkaardige grootte. Twee slaapkamers hebben een wastafel met meubel en spiegelkast, waardoor ze niet alleen functioneel zijn, maar ook een vleugje luxe toevoegen. 

En nog een zeer waardevolle toevoeging aan deze woning is de polyvalente ruimte. Momenteel is deze ruimte ingericht als schoonheidssalon, maar het biedt zeker ook mogelijkheden voor vrije beroepen, thuiswerk en talloze andere doeleinden.

Deze ruimte bevindt zich aan de voorzijde van de woning en heeft een aparte ingang, waardoor klanten niet door de woning hoeven. Hierdoor blijft de privacy van het woongedeelte gewaarborgd.

Ook hier valt de smaakvolle inrichting en het gebruik van duurzame, kwalitatieve materialen direct op. Deze ruimte kan naadloos geïntegreerd worden in de woning, aangezien het direct grenst aan de keuken. Dit biedt niet alleen flexibiliteit, maar verhoogt ook de veelzijdigheid van de woning.

|TROEVEN|

Hout skeletbouw - recent opgeleverd 2022!
Hoogwaardig en kwalitatieve afwerking - ontwerp door RWK Interieur
Zeer gunstige én aangename ligging
Mogelijkheden voor vrije beroepen, schoonheidssalon, thuiswerk en talloze andere doeleinden
Aankopen onder registratierecht! 3% bij eerste en enige woning.


Verder is deze woning absoluut top gelegen in een rustige straat in het groene Munsterbilzen, maar toch met het bruisende centrum van Bilzen met zijn leuke boetieks en gezellige brasserieën op amper 4 km afstand! Ook zijn er verschillende bossen en velden waar zalig genoten kan worden van de natuur en de rust. Deze centrale ligging combineert het beste van twee werelden: de levendige nabijheid van het stadscentrum en de serene rust zodra men de woning betreedt, waar een ontspannen, rustige en gezellige sfeer heerst.

Bent u op zoek naar die éne, instapklare gezinswoning met 5 slaapkamers op een prachtig perceel met een leuke groene tuin? Dan is deze woning absoluut een unieke kans voor u! Kom het zelf ervaren en maak snel uw afspraak via + 32 (0) 89 23 44 22 of via e-mail [email protected]

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2022
Grond oppervlakte
815 m2
Referentie
4BZRLWUD7Z6A
EPC Waarde
19 kWh/m2
EPC Label
A
EPC Certificaat
73006-G-OMV_202116187/EP02732/A100/D01/SD001
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Bouw vergund
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Ja
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Niet overstromingsgevoelig
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com