Home Te Koop Huis 3740 Bilzen
Riemsterweg 255
Kaart

Riemsterweg 255

3740 Bilzen Huis Te Koop
170 m² wonen
1028 m² perceel

Deze ruime woning in Bilzen/Kleine Spouwen is gunstig gelegen aan de N745, de verbindingsweg tussen Bilzen en Riemst. Het centrum van Bilzen ligt op slechts 5km afstand en steden zoals Maastricht en Tongeren zijn in een paar minuten met de auto te bereiken. Dagelijkse voorzieningen zoals supermarkten, bakkers en scholen liggen op loopafstand.

Het huis staat op een perceel van 10A28CA en heeft een woonoppervlakte van 170m². Dankzij de indeling met twee leefruimtes en aparte ingangen, zijn er diverse gebruiksmogelijkheden. Denk aan een duowoning, een woning met praktijkruimte of kantoor, of een ruime gezinswoning.

Aan de achterzijde van het huis vind je een ruime binnenplaats met een grote buitenopslag van 55m² en een vrijstaande garage van 31,5m². Op de begane grond bevindt zich een lichte woonkamer en een ingerichte keuken. Een hal geeft toegang tot een veelzijdige tweede woonruimte. Op de eerste verdieping bevinden zich vier ruime slaapkamers en een badkamer met toilet, wastafel en ligbad. Een trap leidt naar de zolderverdieping. Er is ook een kleine kelder aanwezig.

De zijpoort geeft toegang tot de binnenplaats waar je twee bijgebouwen vindt: een ruime vrijstaande garage en een buitenopslag/atelier met toilet en extra garage. De tuin biedt een prachtig uitzicht op de omliggende weilanden.

Enkele hoogtepunten van deze woning zijn de vier ruime slaapkamers, lichte kamers, twee ingangen met diverse gebruiksmogelijkheden, twee ruime bijgebouwen op de binnenplaats en een perceel dat naar het zuiden is georiënteerd.

Voor meer informatie of om een bezoek te plannen, neem contact op via 0473 79 29 30 of stuur een e-mail naar luc@vestio.com.

* * *

Riemsterweg 255 - 3740 Bilzen - Ruime woning gelegen te Bilzen/Kleine Spouwen, Riemsterweg 255.

Gunstige locatie langs de N745 verbindingsweg Bilzen-Riemst. Het centrum van Bilzen bevindt zich op 5km. Maastricht en Tongeren zijn vlot bereikbaar op enkele autominuten. Dagelijkse voorzieningen zoals warenhuis, bakker, school, ed bevinden zich op korte wandelafstand.

Deze woning gelegen op een perceel van 10A28CA biedt een woonoppervlakte van 170m². De indeling met 2 leefruimten en aparte toegangsdeuren biedt diverse invulmogelijkheden zoals duowoonst, woonst met praktijkruimte en/of bureel, ruime gezinswoning, ...
Aan de achterzijde is er een ruime koer met een royale buitenberging (55m²) en ruim vrijstaand garagegebouw (31,5m²).

Het gelijkvloers in ingedeeld met een lichtrijke leefruimte en een ingerichte keuken. Een sas geeft toegang tot een polyvalente tweede leefruimte.
Op de verdieping leidt de overloop naar 4 grote luchtige slaapkamers en een badkamer ingericht met toilet, wastafel en ligbad.
Een trappenhal leidt verder naar de zolderverdieping.

Er is een kleine voorraadkelder aanwezig.

De toegangspoort aan de zijkant geeft toegang tot de koer, hier tref je 2 bijgebouwen. Een ruime vrijstaande garage. En een buitenberging/atelier met toilet en een extra garage.
De tuin biedt een wijds uitzicht op de achterliggende weilanden.

Enkele van de voornaamste pluspunten van deze woning zijn:
 -Ruime woning met 4 slaapkamers.
- Lichtrijke vertrekken.
- Beschikt over 2 toegangsdeuren zowel aan voorzijde als achterzijde. Diverse invulmogelijkheden: kantoor- of praktijkruimte, duowoonst,...
- Met 2 ruime bijgebouwen op de binnenkoer.
- Zuid georiënteerd perceel.

Voor meer info of een bezoek ter plaatse, contacteer ons op 0473 79 29 30 of mail naar luc@vestio.com




 

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 240.000
Kadastraal Inkomen
€ 614
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1955
Grond oppervlakte
1028 m2
Bewoonbare oppervlakte
170 m2
Referentie
MV5TAFPL15CE
Makelaar Code
VKTK1514-LH
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
nee
Bestemming
Woongebied met landelijk karakter
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
18 Apr 2024
€240.000 / Vestio
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com