Home Te Koop Huis 3740 Bilzen
Bloemendaalstraat 11
Kaart

Bloemendaalstraat 11

3740 Bilzen Huis Te Koop
208.62 m² wonen
914 m² perceel
3 slaapkamers

Gelegen aan de Bloemendaalstraat, vindt u deze solide en goed onderhouden halfopen bebouwing die renovatie nodig heeft. Het pand ligt op een royaal perceel van 9a14ca, op korte afstand van het centrum van zowel Munsterbilzen als Bilzen. De rust en privacy worden gegarandeerd door de agrarische bestemming van het achterliggende perceel, wat betekent dat er geen bouw- of ontwikkelingsactiviteiten zullen plaatsvinden.

Ondanks dat de woning renovatie behoeft, is de structuur nog in zeer goede staat dankzij regelmatig onderhoud. Met een structuur van betonnen welfsels en spouwmuren, en een dak in uitstekende staat, biedt dit pand een solide basis voor een succesvolle renovatie.

De indeling omvat een gelijkvloers met inkomhal, ruime woonkamer, veranda, keuken met berging, bergruimte met CV, badkamer en WC. Op de verdieping vindt u een nachthal, twee grote slaapkamers, een kleinere kamer en een ruimte die oorspronkelijk bedoeld was als badkamer. Een vaste trap zou kunnen leiden naar de ruime zolderverdieping, die mogelijkheden biedt voor uitbreiding. Buiten vindt u een ruime garage en een prachtige tuin op het zuidwesten, waar u kunt genieten van de zon en rust.

Houd er rekening mee dat de woning onderhevig is aan een renovatieplicht, maar er zijn verschillende subsidies beschikbaar voor degenen die aan de voorwaarden voldoen. We geven u graag meer informatie tijdens een vrijblijvend bezoek.

Kortom, dit pand is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een solide woning met renovatiepotentieel, een ruime tuin en een groen uitzicht, in een rustige omgeving met alle dagelijkse benodigdheden binnen handbereik.

* * *

Bloemendaalstraat 11 - 3740 Bilzen - Deze te renoveren doch zeer degelijk gebouwde en goed onderhouden halfopen bebouwing is gelegen langs de Bloemendaalstraat, op een mooi perceel van 9a14ca. Op enkele honderden meters ligt centrum van Munsterbilzen en na een vijftal minuutjes rijden treft men al het centrum van Bilzen. De zone achter het perceel heeft de bestemming 'agrarische gebieden' gekregen, zodat hier niet zal gebouwd of ontwikkeld worden. De rust, privacy en het vrije uitzicht naar achter zullen bijgevolg voor de koper bewaard blijven. In deze mooie omgeving is zeer aangenaam en rustig om wonen, met alles wat men nodig heeft binnen handbereik.

De woning dient gerenoveerd te worden, doch is de structuur en de staat - dankzij voortdurend zeer goed onderhoud - nog zeer degelijk te noemen, zodat deze woning een geschikte basis zal zijn voor een mooie renovatie. De structuur is opgebouwd met betonnen welfsels en spouwmuren, het dak is in zeer goede staat.

INDELING
- Gelijkvloers:
inkomhal met trap naar de verdieping, ruime woonkamer met daarachter een veranda, keuken met handige berging, bergruimte met CV, badkamer met douche, WC.
- Verdieping:
nachthal, twee ruime slaapkamers, derde kleinere kamer, kleine kamer aanvankelijk ingetekend als badkamer, vanuit welke ruimte een vaste trap zou geïnstalleerd kunnen worden voor toegang tot de ruime zolderruimte.
- Zolderverdieping met nog voldoende mogelijkheden voor uitbreiding.
- Buiten:
ruime garage, mooie uitgestrekte tuin gericht op het zuidwesten. Dankzij deze gunstige oriëntatie en het zicht op mooie achtergelegen groene omgeving zal het hier heerlijk zijn om te genieten van de zon en de rust, zonder hinder van drukte of achterliggende buren.

EPC: 660 kWh/m² pj - label F.
Deze woonst is bijgevolg onderhevig aan de renovatieplicht -
- https://www.vlaanderen.be/een-huis-of-appartement-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwen
Meer toelichting hoe men efficient aan deze plicht kan voldoen geven wij u graag tijdens een vrijblijvend bezoek.

Wie aan de voorwaarden voldoet, komt in aanmerking voor het bekomen van een aantal noemenswaardige premies. Meer info via
- https://www.vlaanderen.be/premies-voor-renovatie/mijn-verbouwpremie
- https://www.vlaanderen.be/premies-voor-renovatie
of tijdens een vrijblijvend bezoek.

Dit eigendom kan mooi aanbod zijn voor wie op zoek is naar een degelijke woning voor een geslaagde renovatie, met ruime tuin en zicht op groen - in een mooie rustige omgeving, doch met alles wat men dagelijks nodig heeft binnen handbereik.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 215.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1963
Grond oppervlakte
914 m2
Bewoonbare oppervlakte
208.62 m2
Referentie
2LSJG03XBBEI
Makelaar Code
Bloemendaalstraat11
EPC Certificaat
20230929-0003001662-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
Woongebied met landelijk karakter
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
18 Apr 2024
€215.000 / Immokantoor Goffin
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com