Home Te Koop Huis 3740 Bilzen
Munsterbilzenstraat 63
Kaart

Munsterbilzenstraat 63

3740 Bilzen Huis Te Koop
200 m² wonen
211 m² perceel
4 slaapkamers

* * *

Munsterbilzenstraat 63 - 3740 Bilzen - LEUKE NIEUWBOUWWONING MET 4 SLPK, 2 CARPORTS EN TUIN!

Midden in het centrum van Munsterbilzen treft men het woonproject Landrada. Op de hoek van de Sint-Amelbergastraat, Sint-Landradastraat en Munsterbilzenstraat kent het project zijn thuis. Het project ligt centraal in de gezellige dorpskern van Munsterbilzen dat op de grens ligt met Haspengouw en de Kempen. Je vindt hier dus het comfort van een goed uitgeruste dorpskern met alle nodige faciliteiten. Verder ligt tussen Munsterbilzen en het Albertkanaal ook het prachtige Munsterbos. Dit puur stukje natuur is de ideale plaats om even tot rust te komen in de bossen, moerassen, graslanden en vijvers. Je kan hier heideland ontdekken die je nergens anders in Haspengouw meer tegenkomt. Munsterbilzen heeft het dus allemaal en is daarbij bij uitstek de ideale locatie voor uw droomwoning!

Aan de kant van de Munsterbilzenstraat zal deze mooie en ruime gezinswoning met vier slaapkamers gebouwd worden. Men beschikt over een bewoonbare oppervlakte van 153m² verdeeld over twee bouwlagen. Op de zolder beschikt men ook nog eens over bijna 50m² die eveneens afgewerkt wordt en dus als extra ruimte ingevuld kan worden. Verder werd er een leuk terras van 16m² voorzien en een privétuin van 78m². Bovendien heeft men langs de achterkant rechtstreeks toegang tot de carport met tuinberging. Hier kan men gemakkelijk de auto parkeren alsook het nodige stockeren.

De woning wordt als volgt ingedeeld: op het gelijkvloers vindt men een inkomhal met gastentoilet. Hierlangs heeft men vervolgens toegang tot de ruime leefruimte met open keuken. Verder beschikt men op het gelijkvloers nog over een berging met de aansluiting voor de wasmachine. Via de leefruimte neemt men de trap naar de verdieping waar men via de nachthal terecht kan in drie mooie slaapkamers en de badkamer. Via de vaste trap in de nachthal kan men de zolderverdieping bereiken waar men een polyvalente ruimte alsook een extra berging kan terugvinden die men naar eigen wensen kan inrichten.

Voor de keuken, badkamer, vloeren, deuren en trap zijn mooie budgetten voorzien waardoor je de woning nog volledig naar eigen smaak kan inrichten!

Verder zullen er ook zonnepanelen voorzien worden met een opbrengst van 2250 WP waardoor we over een BEN-woning kunnen spreken (Bijna Energie Neutraal). De woning zal dan een E-peil bekomen van minder dan E30, dit maakt dat men de eerste vijf jaar een korting van 50% geniet op de onroerende voorheffing.

Wil je meer info of een afspraak? Contacteer ons snel: 011/22.22.95!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 350.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2020
Grond oppervlakte
211 m2
Bewoonbare oppervlakte
200 m2
Referentie
9172520210806090934
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Ja
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Nee
Prijs Geschiedenis
27 Aug 2022
€350.000 / Immo Top Invest
04 Jun 2022
€325.000 / Immo Top Invest
09 Oct 2021
€315.000 / Immo Top Invest
06 Aug 2021
€290.000 / Immo Top Invest
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com