Home Te Koop Huis 8501 Bissegem
Kersouwpad 21
Kaart

Kersouwpad 21

8501 Bissegem Huis Te Koop
140 m² wonen
215 m² perceel

Kersouwpad 21 - 8501 Bissegem - Welkom bij deze halfopen woning die te koop staat! Deze eigendom biedt een warm welkom met zijn lichtrijke living, waar natuurlijk zonlicht vrijelijk binnenstroomt en de ruimte een uitnodigende sfeer geeft.
De woning beschikt over in totaal drie comfortabele slaapkamers, ideaal voor gezinnen die op zoek zijn naar voldoende leefruimte. Mocht u slaapkamers te kort komen kan u de zolder steeds ombouwen naar een ruime masterbedroom.
De tuin, gelegen op het zuiden, is een ware troef. Geniet van zonnige dagen en gezellige avonden in de buitenlucht, omringd door groen. Bovendien is er een handige uitweg langs de achterkant en naast de woning, waardoor toegang tot de tuin eenvoudig en praktisch is. Dit geeft een gevoel van vrijheid en maakt het onderhoud van de tuin bijzonder gemakkelijk.
De ligging van de woning is een perfecte balans tussen rust en bereikbaarheid. Gelegen in een rustige buurt biedt het een oase van kalmte, maar toch ben je slechts een steenworp verwijderd van invalswegen. Dit zorgt voor een vlotte verbinding naar nabijgelegen steden en voorzieningen.
Daarnaast beschikt de woning over een garage, waardoor je altijd verzekerd bent van een veilige en handige parkeerplek voor jouw voertuig.
Kortom, deze halfopen woning is een harmonieus samenspel van comfort, licht, rust en bereikbaarheid. Mis deze kans niet om je droomhuis te vinden. Neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging en ontdek zelf de unieke charme van deze prachtige woning!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 245.000
Kadastraal Inkomen
€ 743
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1979
Grond oppervlakte
215 m2
Bewoonbare oppervlakte
140 m2
Referentie
EFLU5QWRN4AN
EPC Waarde
424 kWh/m2
EPC Label
E
EPC Certificaat
Certificaat-20231214-0003066502-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Vergunning uitgereikt
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
02 Mar 2024
€245.000 / ERA Becue
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com